If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ми беше загубило толкова време, колкото ти си мислиш, че на теб би ти загубило, хич нямаше да я върша тая работа.... безплатно.
Правилно би постъпил!А също безплатно те репликирах, с идеята да не се приемат с прекален оптимизъм сметките ти от читателите.
Писането във форума е за удоволствие,а който може да чете между редовете, значи е Заслужил Инвеститор.
Доста съм сигурен,че Колата в Бг от почти 20 години работи с огромна норма на печалба,нещо което не биха й позволили никъде на Запад.
Има една тема :"Абсурд! Какво прави Лукойл!" - бих пуснал същата,но за кока-кола в БГ.Шегувам се,разбира се! Всеки трябва сам да отговаря за решенията си.И да пише само с един ник (нямам предвид теб)!
Успех!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Някой да карам да вярва в моето мнение...?!? Далеч съм от тази мисъл... Всеки си смята... Ти сподели мнение... Попитах те... Всеки си има глава..., уши..., а между ушите в главата какво има...??? Не знам...
Ти нали си с една опъната тел между ушите, която ги държи да не паднат.
Отишли двама сърби на корида в Испания. Както си гледали коридата, единият паднал на арената. Бикът го подгонил и той започнал да бяга.
Тогава другият се провикнал от трибуната:
- Брате Зоране, не можеш бега толкова бръже, щото ще добиеш инфаркт!
- А ти що сакаш да добием, теле ли?..
А защо твоята правота да е верната ???? Остави всеки да си смята
Някой да карам да вярва в моето мнение...?!? Далеч съм от тази мисъл... Всеки си смята... Ти сподели мнение... Попитах те... Всеки си има глава..., уши..., а между ушите в главата какво има...??? Не знам...
Коментар