If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм на -2,05% от началото на 2018-та. Миналата година по това време се надпреварваме да си "показваме" двуцифрената доходност. Тази година никой нищо не казва хаха
Много по-добре така да си изсипят торбите мечетата и да им олекне, отколкото да се влачим още 2-3 месеца по корем!
То хубаво изсипват, ама отдолу няма купувачи. С такива няколко изсипвания и всичко отначало. Това не е добър сигнал. Секна оптимизма. . Но понякога пазара е нелогичен. Ще гледаме и ще видим. Нямам препоръки
Много по-добре така да си изсипят торбите мечетата и да им олекне, отколкото да се влачим още 2-3 месеца по корем!
Е нали целта е да върви търговията и да правим оборот? Щото без оборот няма обем и печалба съответно.
Добре е да се раздвижим, иначе само със седяне на едни и същи позиции и при нищожните дивиденти у нас, цялата история си е безсмислена.
Няма го Пепи, иначе щяхте да видите вие един оптимизъм, Валяците щяха да асфалтират през гърция А кариерите с камъните бяха златни жили А сега това оптимизъм ли е - гола вода !
Гола вода не ами...и това ми било бици - на петела долната джука
Това дяволското 666 много ги влече, като магнит е за софка
Така беше.Едно време какъв оптимизъм имаше ..... чак мене ме хващаше ......
Що бе, какво му е на оптимизма?! Оптимистично казано, може тепърва да става все по-зле. На мен най-много ми харесва как се развиват нещата в технологичния сектор. Фейсбук поведе хорото. А аз така се надявах в бъдеще всеки да е с "умен" часовник, от който фейса непрекъснато да събира данни. А може и да се случи пък, кой знае.
Коментар