Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Пътека се прави камък по камък!
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Не ми знаеш стратегията. А не може всяка да е губещаПо-вероятните устойчиви нива като очаквания които имах за индекса ги писахме още по средата на лятото някъде, според мен не се налага промяна засега , а и изобщо не са ми особено интересни
Е Годо го НЕма.....затова разбрах че в момента е Тъмна нощ ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Да правиш реверанси на една губеща стратегия , при падаща борса те прави може би по ХрисимА и Богоугодна но не и по Права....
Да не си минала в лоното на БПЦ....По-вероятните устойчиви нива като очаквания които имах за индекса ги писахме още по средата на лятото някъде, според мен не се налага промяна засега , а и изобщо не са ми особено интересни
Коментар
-
Лафът е такъв, разбра се, какво искам да кажа
Да не си минала в лоното на БПЦ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако си държиш устата затворена ,що ще пишеш ...тогава....
Коментар
-
Мерсаж, Няма да съжаляваш, (Поне се надявам,, А и по-лесно ще е, ако си държа устата затворена
) От време на време може да подминаваш снизходително някой по-екстремен лаф, по-важно от хартиите е и да сме с добро сърце
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Логването в инвестора нещо се ебава, ту ме разпознава ту не.. и така понякога ти виждам постовете, както стана и сега. Та молбата ти ще бъде удовлетворена, надявам се да не съжалявам, А и по-лесно ще е, ако си държа устата затворена
) От време на време може да подминаваш снизходително някой по-екстремен лаф, по-важно от хартиите е и да сме с добро сърце
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Пък дойде ли нова криза, не ми се говори какво мазало ще стане тук !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какъв изгрев Батя, като от 10г. е пълна тъмнина тук ! От както изгря премиера слънце Бай Хой кьорав инвеститор няма на борсата ни ! До кога да чакаме тоя изгрев, ще дойде време да се пенсионираме, нормално слънце няма да видим ! Пък дойде ли нова криза, не ми се говори какво мазало ще стане тук !„Надежда всяка тука оставете, вие, що пристъпвате тук“Божествена комедия от Данте АлигиериИзгрева се отлага за неопределено време
Коментар
-
Най-тъмно е преди изгрев!Last edited by Zdravko; 18.09.2018, 17:54.
Коментар
-
Батя, айде да ме изключиш от игнора, (да помоля), че много игнорации ще ми станат и не е гут така
- 1 like
Коментар
-
Най-тъмно е преди изгрев!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ни играчи, ни полски свирачи останаха !Като гледам и форума тук в Инвестора умря съвсем в унисон с борсата ни ! Направо да ги опяваме и да закриваме всичко !
Коментар
Коментар