Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНе е но ще отпущи ... оттам и цялата борса.
хахаххахааххахаххахаааааааааLast edited by X_Y; 23.09.2018, 10:44.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ми то дървото не е в софикс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАко се отпуши и Софарма тогава може да има ап до 1000.Сега натискат ама колко да натискат след като
цените сая на дъното.
1000 ............ а парите от къде ще дойдат?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Като минат пакетите при дървото само гледай.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
повече от три месеца я крепят софка над 625 ............... въпросът е дали още могат да крепят или ще се мине на следващо ниво на подкрепа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Никакъв проблем не е да закрепят,въпросът е дали искат?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
3 дни имат да мислят онези с акциите от къде да вземат пари за да крепят софка над 625 пункта
===============
оптимистичното е, че е по-добре от турция, но погледне ли се зад океана нещата стават плачевни за БФБ
Коментар
-
3 дни имат да мислят онези с акциите от къде да вземат пари за да крепят софка над 625 пункта
===============
оптимистичното е, че е по-добре от турция, но погледне ли се зад океана нещата стават плачевни за БФБ
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции!Last edited by 15%; 22.09.2018, 21:13.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Kакво толкова има му мислиш...
===============
оптимистичното е, че е по-добре от турция, но погледне ли се зад океана нещата стават плачевни за БФБfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
БЛАГОДАРЯ !!!
поздрава трепи и е мой!
Рекох само, че е ранко (94 500), колкото до мен - пак ме бъркаш(сал от понеделник купил 2К и днес дал с полувин отгоре)
или пък ме изпитваш - нейсе !
Тенкс, - под звуците му пиша - НАЗДРАВЕ !...- и ЧЕСТИТА НЕЗАВИСИМОСТ, -била тя нявгаш!
Умни и куражлии люде са били! История написали!
Трябва да сме като птиците "феникс". ако се наложи да се изправим от нулатаУспех през есента!!!!
Last edited by precakanoto; 22.09.2018, 11:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Знам че те боли за мцх (излишно!!!, още не си я научил (всецяло) тази игра, - а какво е да я научи човек - да посрещне загубата с радост,ужасно нали) и ако асимилира поуката от нея, разбира се
) Човек се учи дорде е жив !!! (Това може да се отчете като прогресивно!!!)
Цирк)) Остай таз приказка "любовна")) Истината лекува
Един поздрв за есента, пилците и есенното равноденствиеразбира се с добро намерение
и пожелание да сте успешни, въпреки, че знам, че алчността ще ви изиграе лоша шега (И не се сърdете за това на мен )
https://www.youtube.com/watch?v=JnLdx2FyNqg
БЛАГОДАРЯ !!!
поздрава трепи и е мой!
Рекох само, че е ранко (94 500), колкото до мен - пак ме бъркаш(сал от понеделник купил 2К и днес дал с полувин отгоре)
или пък ме изпитваш - нейсе !
Тенкс, - под звуците му пиша - НАЗДРАВЕ !...- и ЧЕСТИТА НЕЗАВИСИМОСТ, -била тя нявгаш!
Умни и куражлии люде са били! История написали!
Коментар
-
Първоначално изпратено от INTAДето си прецакано , но и превъзбудено ми се видишшш!
Рани пилците редовно ...и не забравяй да туряш и на прасито,- зер деда ти Коледа тъ брои от горе!
Брои ги на есен...ужасно нали) и ако асимилира поуката от нея, разбира се ... ) Човек се учи дорде е жив !!! (Това може да се отчете като прогресивно!!!) Цирк) sorry )
Като стана дума - поздрав за есента, пилците и есенното равноденствиеразбира се с добро намерение
и пожелание да сте успешни, въпреки, че знам, че e възможно алчността ще ви изиграе лоша шега (И не се сърdете за това на мен )
https://www.youtube.com/watch?v=JnLdx2FyNqgLast edited by precakanoto; 22.09.2018, 00:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениемистер Мoнтеки, много негатив, много нещо бре , карай по-кротко и си подреди избушляцитеМойта стратегия я модифицирах на малко по-екстремен вариант и стана "йога-М", м-то дойде от по-"екстреМно". (щото математиката да решава ) Примерно преди малко досвърших една хубава работа, и вече sym за концерт,
(с чувство за изпълнен дълг, щото преметнахме 90% от матряла за новият набор по мат.моделиранe
) а като поглеждам в кобокса- що да видя - 5 сделчици Подредени като за изложба.. Пиша си 5+ щото за 6 трябваше да sa 6 сделчици но една ще я прежалим)) И така - на спадащ индекс портфелчето се оказа дори нагоре (даде една заплатка
) (кеширана, a не папирна!!!) Отчасти помогнахме вероятно на Никиту да си набави мсх и елана (да отмъстя за Груеца, и елана на макса
) добавих малко освободените от kапитал холдинг на мина, всичко предварително заложено.
В дълбока грешка попадаш, ако мислиш, че пуйча пред монитора - тц- това е безобразна утрепия на време, - слагам офертичките и те играят сами
за мен (е има си и някаква стратегия)
С папирите сме повече от добре и на 5+ и на 6 даже, ....носамо едно нещо липсва....
Иначе и измшльотини си написал, от къде ги вадиш не те знам, (имаш талант в насоката) но и не инспирирай прекалено негатива, щото да не стане да валидираш ф-лата: "негатив+избушляк(в портфейла) = мизерийка" (ама май това си го знаеш всъщност, видно от начина на писане)
Не е препоръка ))
Дето си прецакано , но и превъзбудено ми се видишшш!
Рани пилците редовно ...и не забравяй да туряш и на прасито,- зер деда ти Коледа тъ брои от горе!
Брои ги на есен...
Коментар
Коментар