Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Сори, днес не познах.
Не ме бива да съм позитивен.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Би ли казала като си наясно напред ,какво ни предстои на пролет догодина......щото аз примерно въобще нямам представа?
Според мен - повече от важно е - всеки да си има свое мнение и свой план. Не сме Соц -икономика, нале!??! (И да има пазар)
Нале тр, да даваме предимство на "пазарната" "демокрация" !?!?
Н.В, "пазарът" ))) !?!? (пу пу, не е препоръка)
(а, какви са ми очакванията споделих детайлно с най-близки приятели, съвестта ми е чиста)
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИскаш да кажеш че ралито при ХИМ е било случайност ?????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Сори, днес не познах.
Не ме бива да съм позитивен.
На зелено ще бъдем утре.
Но не ти, дето нямаш кьорава акцийка, а ние, които имаме.
Ферщеен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ти нали отдавна нямаш артии на БФБ! Кво те вълнува, дали ще сме на зелено, или на мента с мастика.
Не ме бива да съм позитивен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЧовек, интелигентен си, какво да се обясняваме, че не ни требе новина а... Дела!?! (дори при скапаният "бай Тошо" е имало някога девиз "Дела дела и само дела"- помня, защото дядо ми имаше подарък часовник - "първенец" на някаква си петилетка...) ))) (да не забравя да запазя часовника
)
Новини ima нон- стоп , може да си ги генерира БХ, ..но какво от това!?!? дори и европредседателство минахме без нещо особено откъм делаЕми бх си беше казал просто, че "матряла е това" (имайки предвид и себе си) както и да е
Да ти кажа - на борсовия играч не му дреме много от конюнктурата, (наясно е с нея 6- 9 месеца напред) но по-добре е (много по-добре) да я "предвижда" и "усвоява"
А видите ли, ..че нямало повод за това или онова !?!? - мне - не е правилно .. - не сме тук за агит-събрание, а истината е за предпочитане
(не е препоръка) (y)
Сетих се и с добро чувство и към дядо Коледа (y) и Димитровден(знаете..) )))
Коментар
-
Първоначално изпратено от SohoМестните банки се влияят от глобалните пазарни лихви та не е като сами да решават лихвената си политика. Контролът е във ФЕД, ЕЦБ.... решат ли да посекат кредитният цикъл спадът е въпрос на време.
За Софикс, като изключим ралито на Хим през Януари общо взето почти всичко е негативно през тая година а и Хим вече почти заличи ръстът за годината. Трябва силно позитивна новина да обърне тренда иначе с тая ниска ликвидност ситуацията не е розова.- помня, защото дядо ми имаше подарък часовник - "първенец" на някаква си петилетка...) ))) (да не забравя да запазя часовника
)
Новини ima нон- стоп , може да си ги генерира БХ, ..но какво от това!?!? дори и европредседателство минахме без нещо особено откъм делаЕми бх си беше казал просто, че "матряла е това" (имайки предвид и себе си) както и да е
Да ти кажа - на борсовия играч не му дреме много от конюнктурата, (наясно е с нея 6- 9 месеца напред) но по-добре е (много по-добре) да я "предвижда" и "усвоява"
А видите ли, ..че нямало повод за това или онова !?!? - мне - не е правилно .. - не сме тук за агит-събрание, а истината е за предпочитане
(не е препоръка) (y)
Сетих се и с добро чувство и към дядо Коледа (y) и Димитровден(знаете..) )))
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
+
В момента това с покачващите лихви (което се канят да копират от евроцентралата за да следват "задокенаските играчи")), според мен не е добра идея. Може би помниш колко неадекватно действаха у нас банките през пика на кризата - издуха лихвите с по над 10% (при положение, че и нямаше особено желание за теглене на кредити, освен за спасяване на "кожата") и видяхме как замръзна икономиката а чси-тата плъзнаха да разчистват просрочия... Саповярвали си "новобогаташи" позорно връщаха коли подарени на любовници и тем подобни неща от живота)))
Ако продължи така и след нова година, вероятно и "Софикс" (Агресив. бик) ще извади от архива , за да се актуализираме в темата "къде изядохте дървото" ?!?(не е препоръка)
За Софикс, като изключим ралито на Хим през Януари общо взето почти всичко е негативно през тая година а и Хим вече почти заличи ръстът за годината. Трябва силно позитивна новина да обърне тренда иначе с тая ниска ликвидност ситуацията не е розова.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТц банките не им е на далавера да плъзнат чсита и да събират лоши кредити. Точно обратнотоне е препоръка
ps - za сравнение - в същият период - банките в испания, вместо да свалят кожите на задлъжнелите, ... им дадоха 5г.-разсрочка от ипотечните кредити с 0 лихва, ...Но то не се мисли за пред носа, а в доста по-дълбока перспективаLast edited by precakanoto; 09.10.2018, 20:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Няма по-големи играчи от банките на пазара на имоти.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТц банките не им е на далавера да плъзнат чсита и да събират лоши кредити. Точно обратното
- 1 like
Коментар
Коментар