Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Aууу, Преци, голям фал, как можа се изложиш така. Намери начин идната година да им го изкараш през носа за минимум двойна сума.
Каквото може - трябва се скатава, така правят и по целия бял свят !
И без това не заслужават, Черешаря рекъл че 8млн де опростили са нищо...
Абе тъпан, та това са детските на 20 хиляди бели умни Български деца за цяла година бе, дето в момента не получават и стотинка за разлика от всички орки. Идиот на кубЗер попълнили сме им приходите, за да могат да раздават.
Не обичам да съм в дълг, но ще взема да започна да се приучвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Грешка направих от бързане за тази година - 100 лв повече данъци отколкото трябваше, им подарих и се чудя, дали пак да водя разговори, да ги връщам. За миналата година успях да върна 170 лв, но като знам каква разправия, просто ми се отщява
Каквото може - трябва се скатава, така правят и по целия бял свят !
И без това не заслужават, Черешаря рекъл че 8млн де опростили са нищо...
Абе тъпан, та това са детските на 20 хиляди бели умни Български деца за цяла година бе, дето в момента не получават и стотинка за разлика от всички орки. Идиот на куб
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми сложи и заглавието де..Ха така ти ще пускаш и аз няма да ти викам нищо и аз ще пускам факти..Няма нужда от нападки и сърдене..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕто , че не ти издържат нервите, а и думите не намираш..Оборвай фактите уважаеми и без обиди, че ще започна и аз..Тук е икономически форум и няма място за емоции- моля давай факти и примери..
Last edited by Bill-bg; 08.03.2019, 19:29.
Коментар
-
Лиляна Павлова: По време на председателството България стана център на над 280 събития, което допринесе много за бизнеса
http://econ.bg/%D0%9B%D0%B8%D0%BB%D1..._i.770067.html
Тази новина пускам пак за тебе и тези като тебе..И не си ти този , който ще казваш каква може да се качва и какво не..Аз казвам ли ти какво да качваш..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПичове, няма как икономическите новини да са хейт и негативни..Те са или истина или не..Другото е много примитивно- да убиеш вестоносеца на лоши новини..Обсъдете ги тези неща на партийните си събрания..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПо активност на хейтове е № 1.- това ти ли го написа..
Тогава пич обясни какви хейтове пускам аз ..Можеш ли да обориш и докажеш , че това което пускам с официални източници не е истина..Ти какъв си цензур или...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Кирчо негатива. Черен и прогнил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЯяя ти сам се обаждаш..Ти си знаеш какъв си и на кого служиш..По делата им ще ги познаем..Чакам много положителните новини от независимите, непартийците и нечиновниците..
Сега троловете да започнат да нападат ..
Коментар
Коментар