Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
САЩ върнаха България на поправителен
https://www.segabg.com/category-obse...nnjDrjOLXzDk8k © Segabg.com 2019Last edited by Kiro; 10.03.2019, 22:49.
Коментар
-
А спри се вече, не стига че хвърляш обвинения, без да познаваш човека, за когото пишеш, ами и защо съм се засягал... И какво да правя, да стоя и да гледам как някой ми пише глупости, без да знае нищо за мен, само защото съм му писал нещо, което не му харесва и да не реагирам...това ли ми казваш? Нали изразяваме мнение в икономически форум (твои думи)? И за какво да се извиня??? Ти знаеш ли за какво става въпрос, или само това намери за заяждане? И още нещо да те питам - може ли някой тук да изрази мнение или да зададе въпрос, който не ти харесва и да не е хейтър?
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКак е вървили карнавала в Бг ,на пожарникаря взе му пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
(Тук неволно си спомняме и за идеите на д-р Каро, перефразирани - "хартиите имат собствен живот независимо от фундамента", с нашето допълнение - " както и от троловете, дори и те не са по-големи от фундамента" )т.е. много се кахърите за "троловете" а е ненужно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениенямало добри новини ли? ........ хайде де
Български цигани обърнаха голям германски град на "Столипиново", гледката е потресаваща
и още
BG ромите в Дуисбург шашардисаха германските власти с мръсотия и мързелЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BojidarKT Разгледай мнениеЕто как една тема умира заради тролове. Как пък не му писна на тоя - но пък това са троловете.-
"Икономиката на стопанството и техниката са най-големите врагове на борсовата логика, тъй като борсата има собствена логика."
(Тук неволно си спомняме и за идеите на д-р Каро, перефразирани - "хартиите имат собствен живот независимо от фундамента", с нашето допълнение - " както и от троловете, дори и те не са по-големи от фундамента" )т.е. много се кахърите за "троловете" а е ненужно
- 2 Харесвания
Коментар
-
нямало добри новини ли? ........ хайде де
Български цигани обърнаха голям германски град на "Столипиново", гледката е потресаваща
и още
BG ромите в Дуисбург шашардисаха германските власти с мръсотия и мързел
fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.capital.bg/politika_i_ik...oE1oFqIuNF5_e4
За да решим проблемите, първо трябва да ги признаем
Докладът на ЕК за дисбалансите
За мен добра и вярна статия..
Коментар
-
Гледам има петимни за добри новини.
Ето една такава, не само по принцип, а бих казал до голяма степен и за бфб.
Колкото по масово е - толкова по добре.
Е, покрай гнилото губим и свестни работливи интегрируеми роми, които добре се уреждат и там, ма знаейки съотношенията - не е голям кахър.
https://www.manager.bg/obshchestvo/b...shchi-na-mesec
Коментар
Коментар