If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз шортя, където трябва. На Никито пари не давам под каквато и да е форма. Можеш да ми прочетеш мненията в темата на ЕТФа. А й ще ми стигне като награда да ви купя на безценица акциите на псевдо оптимистите като вас
Еми нека си пожелаем успех и по-добрия да "победи" . Ще се видим на Софикс 300.
Ако си вярваш на думите можеше да шортиш през Експат.
Аз шортя, където трябва. На Никито пари не давам под каквато и да е форма. Можеш да ми прочетеш мненията в темата на ЕТФа. А й ще ми стигне като награда да ви купя на безценица акциите на псевдо оптимистите като вас
Ние затова и не те питаме. Просто знаем какво ще ни кажеш. Ти гледай с тира всичко да е наред и да има товари а ние ще си гледаме борсата.
Човек нямаш си на идея колко работа има.Тая седмица поставихме седмичен рекорд по най-голям доход.Същото важи и на месечна база.Абсолютни рекорди.Невероятно големи цени на товарите.Ако продължи една година още така и може да се пенсионирам доживотно под палмите на някой карибски остров.БФБ няма какво да го гледате.За нищо не става.Само си губите времето.Преместете се на друга борса но не и на тая в БГ.
- Въвеждане на данък върху финансовите транзакции (FTT), който да бъде равен на 0,1% при обмяната на акции и облигации и 0,01% за договори на дериватни инструменти, ако една от финансовите институции е в страна-членка на ЕС.
- Повишаване на данъка върху приходите от дивиденти от 5% на 10%. Според синдиката така би се постигнало по-ефективно преразпределяне на средства във финансовия сектор, предвид огромните печалби и липсата на реинвестиция.
- и накрая - нещо като еднократен данък "богатство": "Икономически логично и социално справедливо е да се въведе еднократен данък само за 2020 г. по отношение притежаването на движимо, недвижимо имущество и финансови активи над определена стойност."
идеята отново е на КНСБ ...... това е от май месец, но всяка година поне веднъж притоплят тази манджа за да покажат, че правят нещо срещу парите които цоцат
Коментар