Просто 4DБай Ганьо прецаканият
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Написаното е олицетворение на 99 % от българите
Ама с цървули в дивия запад се ходи до едно време
Както е казал класика - "от цървул трандафор не става"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
След като прецакахте всичко що можеше да се прецака вече не остана кого освен себе си да прецакаш.))
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Не. Да ти призная - това очаквам.
На мен индексът не ми пречи, особено ако портфейлчето върви нагоре
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
И ти ли се мислиш за гениална, като 4д ? Има опасност гениалните за станете повече от индианците ..Пожелавам ти го и на теб.
Макар че само с пожелания не става
С повече труд, повече работа, и по-малко гледане в чуждото канче, може да се получи някой ден.
Дай Боже всекиму. Прав беше Ендер, като ме предупреди, че ще вляза в множеството варианти на митичния ддддLast edited by precakanoto; 30.11.2020, 17:54.
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
За толкова ни стигат акъла и възможностите,ти нещо друго ли чакаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПак ли сами се бутаме в минуса днеска !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Статистиката е доходоносна само за служителите си! Тя може и трябва да ти е един от ориентирите за реалнитети решения и реакция в коя посока да настроиш сделките си за да биеш статистиката и в двете посоки с позитивен личен резултат! Останалоте си е кибичене- сеиржджийска работа!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениекакъв извод може да си направим за БФБ?
Чисто математически доходността от лоу до клоуз винаги е по-висока от тази, от хай до клоуз! Гениален Извод - нали....
Изобщо това бфб е добре да се ликвидира докато икономиката на БГ в реално изражение, не достигне поне на четвърт румънската - най-бедната държава в ЕСъ!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
еха, можело и да се губи ... вместо да пишем дълги фермани, ако погледнем статистиката, че за 3 години индексите са минус 30% какъв извод може да си направим за БФБ? И го сравним с другите индекси?
Статистиката е доходоносна само за служителите си! Тя може и трябва да ти е един от ориентирите за реалнитети решения и реакция в коя посока да настроиш сделките си за да биеш статистиката и в двете посоки с позитивен личен резултат! Останалоте си е кибичене- сеиржджийска работа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЦелта на табличката не е да покаже гарантирани печалби. Всички знаем, че на БФБ може и да се губи. През последните години във форума БФБ се рекламираше като сделка с гарантирана загуба. Видимо тази табличка оборва категорично тази теория. На БФБ може да се печели, може и да се губи. Зависи от уменията на отделният спекулант и инвеститор. Реално погледнато десет процента от излезлите на борсата хора считат, че това е било най-доброто професионално решение в живота им. Около една четвърт си съсипват живота а останалите минават през борсата без да получат някакво отражение в живота си. За съжаление никой не може да знае преди да се залови с финансови пазари от коя група ще бъде. Има някои личностни предпоставки събитията да се развият по някой от сценариите, но това пак не е гаранция а само насока. Нещо като професионално ориентиране на младежта. Така е било, така и ще бъде. Това е така както тук така и по света. Нищо ново под слънцето.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар