Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
ДО 2008 г. всеки бил печелил? Я пак? Какво спечелиха Пенсионните от инвестициите си 2000 - 2008? Може ли с някой пример. Аз мога да ти дам поне 100 примера на КОЛОСАЛНИ ЗАГУБИ. Сделки точно до 2008 г. Точно тогава спечелиха само много малко. До 5% от участвалите на пазара 2000-2008 спечелиха, тайминга също е от значение, но това което казваш е лъжа. До 2008 г не печелеше всеки, много малко печелеха, Основната маса тези над 5000 участника които се включха 2006 г. - 2007г на 95% ЗАГУБУХА.
Ти какво спечели от ТСБ като плати 12 лв. за да вземеш 50 ст дивидент.? НА ТОВА ЛИ ВИКАШ ПЕЧАЛБА?
Като погледна оборота на Муки часовниците, ако разделиш на 500 инвеститора - не виждам големи печалби. Не знам какво си спечелил там, освен ако вече не си ликвидирал записаните на 3 лв. акции. Знам от опит и че Пенсионните които са записали там (за мен учудване как си позовляват да инвеститрат в съвмителни бизнеси - това да залагаш на пробив в нов пазара е несеризно). Мога да ви дам по-добри залози в Бет365. Така, че НЕ ЗНАМ КАКВО СИ СПЕЧЕЛИЛ, НО ЩОМ ТАКА АГРЕСИВНО ГО АФИЩИРАШ - ЗА МЕН Е СЪМНИТЕЛНО. Кой спечели нещо, по принцип се крие и не си казва.
Коментар