IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЗА ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ И ОТЛИЧЕН УСПЕХ
    Комисията за финансов надзор отново нагло си вдига заплатите

https://www.segabg.com/hot/category-...diga-zaplatite

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Оставка няма да има, то и не остана време до изборите а на тях пак могат да го изберат.
      не писах, че ще има, а от какво има нужда бефебе-то )

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

не приказки от поп, а оставка иска
        Оставка няма да има, то и не остана време до изборите а на тях пак могат да го изберат.

Коментар

Тая борса съвсем се разкапа.Вече и приказките за арменският поп не помагат.
          не приказки от поп, а оставка иска

Коментар

• И после се чудим защо няма чужденци

Коментар

• Нищо не разбирам от борси..
              Да се чуди човек как съм оцелял 25 г на псевдо пазара ни...
              Мислих си ( добре, че не си вадя хляба с мислене..), че като Тръмп падне и надутата от стимули американска борса ще се сурне по надолнището....
              Да, ама нее !
              пп Добре, че бягам далече от истинските борси, че досега да съм занулил всичките си сметки.

Коментар

• Дау е ударил 30к чакам галон уиски от вожда

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Така е ! Целия свят днес е в зелено, само ние пак сме се омазали !
                  Маджовците си ръсят като хамави а миноритарите да им ги купуват като гламави,какъв пазар е това?

Коментар

Тая борса съвсем се разкапа.Вече и приказките за арменският поп не помагат.
                    Така е ! Целия свят днес е в зелено, само ние пак сме се омазали !

Коментар

• Тая борса съвсем се разкапа.Вече и приказките за арменският поп не помагат.
                      Last edited by Grosss; 16.11.2020, 19:05.

Коментар

• Момци какво е положението, освен че борсата ни е заспала и форума заспа ! Надежда някаква от нийде не идва май ! Да вземе Македонската борса да ни купи малко да живнем !
                        Last edited by Zdravko; 12.11.2020, 14:07.

Коментар

• И аз никога не съм ползвал заемен капитал. Само каквото съм си изработил.

Коментар

• Вижте сега - докато попиша малко из форума, вече бутнах 3 сделки. (Две странни мечки и един малък бик)
                            Така за разведряване, че нещо не ми се започваше на пусто деня
                            Повече трябва да действаме в удачни моменти, така ми изглежда на мен, а като започне да подгрява ракетата, ще имаме време да си фалим портфейлите, артиите и репата.
                            Между другото - и аз като Софикс, - досега не ползвам заемен капитал, така го карам отдавна и инстинктивно по "Костолански"

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Алтерко.
                              Мда, или ДОХ

Коментар

• БФБ и дългосрочно- тц. БФБ си има два основни начина на игра- моментум- качваш се, когато дойде времето и правиш 50% бързи за няколко месеца, проблемът е, че става веднъж на няколко години и малкото читави адсици, от които можеш да очакваш по няколко % на години- те стават и за спекула при масирани разпродажби, защото сравнително бързо връщат по десетина % обратно.

Коментар

Working...
                                X