Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениемдаа, на БФБто много лесно се надуват балоняци, защото няма къси (само не ми говорете за глупавия фонд на никиту!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Напротив, съвсем изчерпателно е на човека овървюто. Телелинк няма и една година борсова история. Ако си кеширал печалби, поздравления. Ако не,...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Telelink що изпускаш избирателно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Tи държиш ли още тук ? Предполагам по символичен %....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
какъв ротейшън очакваш? Очаквам сега дежурните клакьори да се появят и да заобясняват за пружините и т.н.
Реалностите за мен са 2 - от едната страна е БХ и неговото тотално одиране на държавата в корупция и калинки, а от другата - ми със стари коври нов бардак не става. Трето и най-важно, за което искрено се надявам да греша и да съм просто песимист и хейтър - почти всичко, дето се надигне, после се осира мощно - само да кажа, че от всички дружества на БФБ (по-ликвидничките), за последните 3 години, на ол тайм хай или много близо до тях са само 3 - лешперко (за което съм с мега особено мнение и чакам маймуните да счупят клона - искрено се надявам да греша), златните жабоци (баси - злаожна къща, кажи честно, копеле) и моето фаворитно шпиди гонзалес. Поправете ме, ако греша.
Иначе се наслушахме на лафове за ракети и при муфицираната мама на 4 кинта и при дъщеря ѝ (увеличение на капитала с лев над сегашната цена и това при уникални условия за този бизнес в последната година, които едва ли ще се повторят в следващите 20-30 години с малоумната пЛандемия от грип), и при уж дивидентното химче на 2-3 пъти по-високи цени от сегашните, и при "ракетата" Недоверие на цена от 6-7 лева, и при "мажото с търговото" при цени от 4+, и при най-българската от всички банки на всички земни кълбета (където хубаво се наших) с 5 кинта увеличение, записано от държавата, което не е държавна помощ де, и уж мега сигурните адсици като брефчета и атери на 2,20+, и онова, еваното, с претенции за адсиц от 1,50 надолу, и т.н., и т.н.
Е, няма как да стане и причините са си у нашите мажовци - чуждите не са ни виновни, който не е дошъл, на него не сме му скроили капата. Ми то дори и мега лешперкото щеше да води чужденци на купове, пък накрая пак местните вътрешняри записали. Абе борса ли бе да го опишеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Корава борса, откъдето и да я погледнеш
Следователно и корави глави я играят
така докато всичко се скапе и после Бойко и Бойковица били виновни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеТук и новините за ваксина не се отразяват, не забелязваме и rotation...
Реалностите за мен са 2 - от едната страна е БХ и неговото тотално одиране на държавата в корупция и калинки, а от другата - ми със стари коври нов бардак не става. Трето и най-важно, за което искрено се надявам да греша и да съм просто песимист и хейтър - почти всичко, дето се надигне, после се осира мощно - само да кажа, че от всички дружества на БФБ (по-ликвидничките), за последните 3 години, на ол тайм хай или много близо до тях са само 3 - лешперко (за което съм с мега особено мнение и чакам маймуните да счупят клона - искрено се надявам да греша), златните жабоци (баси - злаожна къща, кажи честно, копеле) и моето фаворитно шпиди гонзалес. Поправете ме, ако греша.
Иначе се наслушахме на лафове за ракети и при муфицираната мама на 4 кинта и при дъщеря ѝ (увеличение на капитала с лев над сегашната цена и това при уникални условия за този бизнес в последната година, които едва ли ще се повторят в следващите 20-30 години с малоумната пЛандемия от грип), и при уж дивидентното химче на 2-3 пъти по-високи цени от сегашните, и при "ракетата" Недоверие на цена от 6-7 лева, и при "мажото с търговото" при цени от 4+, и при най-българската от всички банки на всички земни кълбета (където хубаво се наших) с 5 кинта увеличение, записано от държавата, което не е държавна помощ де, и уж мега сигурните адсици като брефчета и атери на 2,20+, и онова, еваното, с претенции за адсиц от 1,50 надолу, и т.н., и т.н.
Е, няма как да стане и причините са си у нашите мажовци - чуждите не са ни виновни, който не е дошъл, на него не сме му скроили капата. Ми то дори и мега лешперкото щеше да води чужденци на купове, пък накрая пак местните вътрешняри записали. Абе борса ли бе да го опишеш...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Има rotation разбира се, но е от единя крачол в другия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеТук и новините за ваксина не се отразяват, не забелязваме и rotation...
Следователно и корави глави я играят
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
не писах, че ще има, а от какво има нужда бефебе-то )
Коментар
Коментар