IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

В обратната посока е същото. Нарича се бутане с лакти на нисколиквидна борса. Използвайте го.
    това, че е ниско ликвидна е друга бира. Аз като видя, че нещо е балоняк нищо не мога да направя освен да гледам мача, докато на истинските борси не е така. Съжалявам, че толкова обстойно го обяснявам, но да разберат всички

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
      мдаа, на БФБто много лесно се надуват балоняци, защото няма къси (само не ми говорете за глупавия фонд на никиту!)
      В обратната посока е същото. Нарича се бутане с лакти на нисколиквидна борса. Използвайте го.

Коментар

• мдаа, на БФБто много лесно се надуват балоняци, защото няма къси (само не ми говорете за глупавия фонд на никиту!)

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Напротив, съвсем изчерпателно е на човека овървюто. Телелинк няма и една година борсова история. Ако си кеширал печалби, поздравления. Ако не,...
          Е ако го чакаш 3-4 години може вече да трябва да дадеш 20 кинта за хартия, знам ли. Чист риск си е, осъзнавам. Нищо не съм кеширал. HODL-вам. Просто рискувам с двете компании Алтерко и Телелинк и се надявам поне от едната да излезе заека. Иначе си пия студената вода и това е.

Коментар

Telelink що изпускаш избирателно
            Напротив, съвсем изчерпателно е на човека овървюто. Телелинк няма и една година борсова история. Ако си кеширал печалби, поздравления. Ако не,...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Tи държиш ли още тук ? Предполагам по символичен %....
              52%

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

какъв ротейшън очакваш? Очаквам сега дежурните клакьори да се появят и да заобясняват за пружините и т.н.

Реалностите за мен са 2 - от едната страна е БХ и неговото тотално одиране на държавата в корупция и калинки, а от другата - ми със стари коври нов бардак не става. Трето и най-важно, за което искрено се надявам да греша и да съм просто песимист и хейтър - почти всичко, дето се надигне, после се осира мощно - само да кажа, че от всички дружества на БФБ (по-ликвидничките), за последните 3 години, на ол тайм хай или много близо до тях са само 3 - лешперко (за което съм с мега особено мнение и чакам маймуните да счупят клона - искрено се надявам да греша), златните жабоци (баси - злаожна къща, кажи честно, копеле) и моето фаворитно шпиди гонзалес. Поправете ме, ако греша.

Иначе се наслушахме на лафове за ракети и при муфицираната мама на 4 кинта и при дъщеря ѝ (увеличение на капитала с лев над сегашната цена и това при уникални условия за този бизнес в последната година, които едва ли ще се повторят в следващите 20-30 години с малоумната пЛандемия от грип), и при уж дивидентното химче на 2-3 пъти по-високи цени от сегашните, и при "ракетата" Недоверие на цена от 6-7 лева, и при "мажото с търговото" при цени от 4+, и при най-българската от всички банки на всички земни кълбета (където хубаво се наших) с 5 кинта увеличение, записано от държавата, което не е държавна помощ де, и уж мега сигурните адсици като брефчета и атери на 2,20+, и онова, еваното, с претенции за адсиц от 1,50 надолу, и т.н., и т.н.

Е, няма как да стане и причините са си у нашите мажовци - чуждите не са ни виновни, който не е дошъл, на него не сме му скроили капата. Ми то дори и мега лешперкото щеше да води чужденци на купове, пък накрая пак местните вътрешняри записали. Абе борса ли бе да го опишеш...
                Telelink що изпускаш избирателно

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Корава борса, откъдето и да я погледнеш
                  Следователно и корави глави я играят
                  Я да изчезнат офертите купува ще видиш как ще се смени тактиката.Сега гледат ,че има оферти надолу и свалят цените за да гепат парите и
                  така докато всичко се скапе и после Бойко и Бойковица били виновни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                    Тук и новините за ваксина не се отразяват, не забелязваме и rotation...
                    какъв ротейшън очакваш? Очаквам сега дежурните клакьори да се появят и да заобясняват за пружините и т.н.

Реалностите за мен са 2 - от едната страна е БХ и неговото тотално одиране на държавата в корупция и калинки, а от другата - ми със стари коври нов бардак не става. Трето и най-важно, за което искрено се надявам да греша и да съм просто песимист и хейтър - почти всичко, дето се надигне, после се осира мощно - само да кажа, че от всички дружества на БФБ (по-ликвидничките), за последните 3 години, на ол тайм хай или много близо до тях са само 3 - лешперко (за което съм с мега особено мнение и чакам маймуните да счупят клона - искрено се надявам да греша), златните жабоци (баси - злаожна къща, кажи честно, копеле) и моето фаворитно шпиди гонзалес. Поправете ме, ако греша.

Иначе се наслушахме на лафове за ракети и при муфицираната мама на 4 кинта и при дъщеря ѝ (увеличение на капитала с лев над сегашната цена и това при уникални условия за този бизнес в последната година, които едва ли ще се повторят в следващите 20-30 години с малоумната пЛандемия от грип), и при уж дивидентното химче на 2-3 пъти по-високи цени от сегашните, и при "ракетата" Недоверие на цена от 6-7 лева, и при "мажото с търговото" при цени от 4+, и при най-българската от всички банки на всички земни кълбета (където хубаво се наших) с 5 кинта увеличение, записано от държавата, което не е държавна помощ де, и уж мега сигурните адсици като брефчета и атери на 2,20+, и онова, еваното, с претенции за адсиц от 1,50 надолу, и т.н., и т.н.

Е, няма как да стане и причините са си у нашите мажовци - чуждите не са ни виновни, който не е дошъл, на него не сме му скроили капата. Ми то дори и мега лешперкото щеше да води чужденци на купове, пък накрая пак местните вътрешняри записали. Абе борса ли бе да го опишеш...
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Има rotation разбира се, но е от единя крачол в другия
                      Tи държиш ли още тук ? Предполагам по символичен %....

Коментар

Корава борса, откъдето и да я погледнеш
                        Следователно и корави глави я играят

Коментар

Има rotation разбира се, но е от единя крачол в другия

Коментар

• Преци, към БББ СЕ ДОБАВИ ОЩЕ ББ и съвсем умря БФБ..

Коментар

• Тук и новините за ваксина не се отразяват, не забелязваме и rotation...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

не писах, че ще има, а от какво има нужда бефебе-то )
                                Съни, размиха ни се представите вече, от какво им нужда БФБ. Но пък разбрахме, че няма нужда от БББ ( банев божков бедо., без значение в каква последователност се изреждат)

Коментар

Working...
                                X