Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСамо не мрънкайте и ако сте песимисти - има си концептуална тема за вашата болка - пишете в темата за песимизма.
Сега тя вехне и страда ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
аз съм си оптимист, и съм влязал с парите си, но като гледам на БФБ колко мухлясали мозъци има, сигурно от дългово седене на тази борса, наистина се чудя дали има някакъв шанс. Опитвам се за подействам нещо да заприличаме на нормална борса, но взорът нийде надежда не види ... На борсичката има добри дружества, други - не толкова добри, но всички ще си намерят реалната цена ако борсичката я направят като хората, затова не е нужно толкова капитал колкото закони, регулации и читави инструменти/посредници.
- 2 Харесвания
Коментар
-
petyob, Никога не съм кавал, че на БФБ само се печели. За съжаление аз постоянно чета твърдения, че тук само се губи, което очевидно не е вярно. Към момента губещите са повече от печелившите, но това не са фиксирани съотношения.Те се променят непрекъснато. За мен твърдението, че БФБ е сделка с гарантирана загуба е невярно и съсипващо борсата. Когато някой почне да крещи във форума никой да не идва на тази скапана борса защото задължително ще загуби пари съсипва пазара. Хленчещият тип гони търсенето и допринася за спада в цените, после излиза щастлив да се тупа в гърдите как се е оказал прав и колко много пари е загубил. На борсата и трябва пример за успех. Към момента Алтерко е такъв и ще продължавам да го давам. Но забелязвам как злобата срещу успешните примери е най-голяма. Никой не мрази губещите акции, компании и инвеститори. Ако случайно някой се е справил добре ще му разкажем играта за назидание защо счупва общата картинка в която ние не носим вина за нашите загуби. Те мажоритари, борса, КФН, Шиши, Боко, корона вирус ... са виновни. Нека казваме истината на хората. На тази борса може да се загуби, но може и да се печели. През последните три години преобладаващата част от участниците загубиха, но дори в тази среда някои успяха да се справят. Това, че последните три години борсата е била надолу не означава, че и в следващите три ще бъде, но вашето представяне ще зависи главно от вашите умения. Това описание е честно. Другото са вредни бъртвежи дето съсипват пазара.
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Аз за разлика от Батя не съм продал и смятам да реализирам добра печалба, но няма смисъл от лични нападки. Трябва да си много тъп за да не виждаш, че БФБ-то от 3 години никакво го няма, нищо че някои, не знам как да ги нарека, се мъчат да питаш друго, може би целта им е да се изявят, да покажат, че са повече от другите ... Аз не искам да ви информирам за моите печалби или загуби, но ме е яд, че хора, който пишат, че имат опит от 20г. на борсата не виждат очевидни неща
Никой не те кара насила да вършиш нещо напреки
ps. Сори, че така се изразявам, но трябва понякога да изядеш шамара, за да се научиш, казано по Костолани
И аз съм ял шамара, ако това ще те успoкои
При това от индес 1950 до 250, нещо за което хал хабер си нямаш ...
ps2. като гледам ...за какво ли изобщо обяснявам, кауза пердута.
Както искате така си играйте. Парите са си ваши, а бфб дава равноправен достъп, не дели парите на големи и малки, на знаещи и незнаещи, на възрастни и млади и т.н. Само не мрънкайте и ако сте песимисти - има си концептуална тема за вашата болка - пишете в темата за песимизма.
Сега тя вехне и страда ...Last edited by precakanoto; 30.11.2020, 18:57.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Че ти ли разбираш от майтап !? Моите съболезнования ако си се потопил под водата при пиб, ама вземете пример от Батя бе, нямате ли желание да се научите от положителните примери. Аре да кажем, че аз не ставам
- 2 Харесвания
Коментар
-
коя табличка бе? Онази дето я бяха писали на 3 уискита? Вие верно не разбирате от майтап.
Ето например Батя разкарва шитовете и си купува нешитовете.Просто е. Както казва и дддд
Обичам тази борса)
Last edited by precakanoto; 30.11.2020, 18:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да да,
Виж пак табличката на Софикс и си заври главата в пясъка, че е много грозна гледката
Мрънкачите обикновено са и неудачници,(статистически)
ps. А още по-грозно е когато станат и ГанювциLast edited by petyob; 30.11.2020, 18:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеПросто 4DБай Ганьо
Виж пак табличката на Софикс и си заври главата в пясъка, че е много грозна гледката
Мрънкачите обикновено са и неудачници,(статистически)
ps. А още по-грозно е когато станат и ГанювциLast edited by precakanoto; 30.11.2020, 18:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Написаното е олицетворение на 99 % от българите
Ама с цървули в дивия запад се ходи до едно време
Както е казал класика - "от цървул трандафор не става"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
След като прецакахте всичко що можеше да се прецака вече не остана кого освен себе си да прецакаш.))
Коментар
-
Не. Да ти призная - това очаквам.
На мен индексът не ми пречи, особено ако портфейлчето върви нагоре
- 1 like
Коментар
-
И ти ли се мислиш за гениална, като 4д ? Има опасност гениалните за станете повече от индианците ..Пожелавам ти го и на теб.
Макар че само с пожелания не става
С повече труд, повече работа, и по-малко гледане в чуждото канче, може да се получи някой ден.
Дай Боже всекиму. Прав беше Ендер, като ме предупреди, че ще вляза в множеството варианти на митичния ддддLast edited by precakanoto; 30.11.2020, 17:54.
Коментар
-
Не. Да ти призная - това очаквам.
На мен индексът не ми пречи, особено ако портфейлчето върви нагоре
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар