IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Краси е голям- как за толкова години не му се откъснаха от сърцето 5-10ст. дивидент...Иначе и книга написа колко е велик предприемач
    Може би е решил , като ВАСБОЖ толкова да балонира цените, че да иде по тях в космоса- така всичките му акционери ще са космонавти

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      И да дава между 30 и 50 стотинки дивидент Ама това ще стане ама когато цъфнат налъмите, на Краси Космонавта му трябват пари за космоса, не му трябват доволни миноритари
      Е те някои директно си казаха, какво искат.....летяща чиния

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        И да дава между 30 и 50 стотинки дивидент Ама това ще стане ама когато цъфнат налъмите, на Краси Космонавта му трябват пари за космоса, не му трябват доволни миноритари

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
          pipbel, вчера не ти отговорих за Свилоза. Ами 7.50 на мен лично не ми се виждат много, ама да кажем 7.50 - ок.
          За да бъде EV/EBITDA на Свилоза 7.50 акцията трябва да е 5.15 лв по моите сметки А последната сделка е на 3.07

Иначе Фибрията не е лоша като компания определено

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Да се върнем на сравнението със САЩ и Европа и защо на БФБ се купуват от Фондовете само 10 компании.Ами това може да се дискутира само от нови на пазара, които не са горяли от мурафетите на другите прехвалени мажоритари.Колко измамници в САЩ лежат с дълги години в затвора и колко в БГ- къде са сега Банев, Божков и Бедо..и много други..Какво стана с КТБ моля, а има ли виновни и осъдени.Сигурен съм, че ако имаше акции на камората в БГ , те щяха да са много по- коректни от много наши мажоритари..
            Така, че крушката си има опашка. Изобщо в БГ, Борсата не е математика- от много сметкои и коефициенти вместо големи печалби много инвеститори получиха минусови резултати, а при добър късмет 0,00..
            Тук си е Борса без реална регулация и си е в средата на липса на спазването на закони...Нищо , че пак чакаме нови външни инвеститори будали
            +++++++++

ВСИЧКО опира до съдебна система, а от там и до регулатори и водени от тях политики!
            Затова, докато в България няма законност, "тук ще е така"!

Коментар

• Да се върнем на сравнението със САЩ и Европа и защо на БФБ се купуват от Фондовете само 10 компании.Ами това може да се дискутира само от нови на пазара, които не са горяли от мурафетите на другите прехвалени мажоритари.Колко измамници в САЩ лежат с дълги години в затвора и колко в БГ- къде са сега Банев, Божков и Бедо..и много други..Какво стана с КТБ моля, а има ли виновни и осъдени.Сигурен съм, че ако имаше акции на камората в БГ , те щяха да са много по- коректни от много наши мажоритари..
              Така, че крушката си има опашка. Изобщо в БГ, Борсата не е математика- от много сметкои и коефициенти вместо големи печалби много инвеститори получиха минусови резултати, а при добър късмет 0,00..
              Тук си е Борса без реална регулация и си е в средата на липса на спазването на закони...Нищо , че пак чакаме нови външни инвеститори будали

Коментар

• Не се возим, а тъпчем на место. Най - кофтито. За съжаление.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Айде аз вместо него че ги гледах.
                  Между 6.4 до 8.2, средно 7.5 ев/ебитда за трите, при 5.7% дивидент.
                  Тя и фибрия е някъде там, на 8 ебитда при над 8% дивита. Аз за нея се ослушвам, най лоу кост продюсър и маркет лидер, дано ситуацията в Бразилия да я свали още.
                  pipbel, вчера не ти отговорих за Свилоза. Ами 7.50 на мен лично не ми се виждат много, ама да кажем 7.50 - ок.
                  За да бъде EV/EBITDA на Свилоза 7.50 акцията трябва да е 5.15 лв по моите сметки А последната сделка е на 3.07

Иначе Фибрията не е лоша като компания определено

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Че тя вярна ли е, отдавна сме я преминали..
                    Да ти кажа и аз веке се обърках къде беше мазата и къде тавана,возим се ей тъй
                    като шемети без цел и посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Абе пичове кво стана с оная графика,сега на кой етаж сме заседнали с асансьора?
                      Че тя вярна ли е, отдавна сме я преминали..
                      The strongest stand last.

Коментар

• Абе пичове кво стана с оная графика,сега на кой етаж сме заседнали с асансьора?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Това е огромно число за P/E в тази страна. Тук трябва да се купува на не повече от 3. Иначе е много рисковано, щото "твоите" вече няма да са на власт и бизнеса мое (и най-вероятно ще) иде у киреча.
                          То не е и вярно това 11, не съм гледал скоро, ма по коректно е около 14-15 ре-то на софка. Другите индекси и те там някъде, дори повече.
                          При безбожните 9-10 ев/ебитда "подкрепени" от смешните 7 roe и roc.

Коментар

• Или и 2016 ще я мъчим като 2015
                            Аз нямам нищо против, но нали Пенсионните биле компетентни Какво спечелиха през 2015, и ако нищо не е ли логично през 2016 на нанесат корекции или пак така ще си карат - калпавата
                            Bulls on BSE

Коментар

• Оборота, отното е такъв, че показва, че на БФБ няма Пенсионни дружества
                              ДДДД, да каже след като са толкова компетентни защо ги няма на БФБ - имаме всякакви шитове и такива дето са прехвалени и такива дето за заклеймени.
                              Те като дългосрочни и "компетентни" не били ли трябвало точно когато няма конкуранция да купуват Звучи логично, но цяла 2015 беше така, така започва и 2016 Да видим, докога ще продължава ФРАПИРАЩАТА ИМ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ Напук на хвалбите по техен адрес от уважавания ДДДД
                              Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                                не бързайте да пълните гащите момчета. Софикса е на П/Е 11, а тази година очаквам повишение на печалбите, така че да видим.
                                Това е огромно число за P/E в тази страна. Тук трябва да се купува на не повече от 3. Иначе е много рисковано, щото "твоите" вече няма да са на власт и бизнеса мое (и най-вероятно ще) иде у киреча.

Коментар

Working...
                                X