If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ден преди третия кръг преговори между Русия и Украйна се появи информация за някои отстъпки в исканията от руска страна. Както е известно, този път очи в очи ще разговарят външните министри – Дмитро Кулеба и Сергей Лавров, а домакин на утрешната среща ще бъде Турция. Информация за това какво ще поиска Русия изтече от Израел, чийто премиер Нахтали Бенет бе в Москва за среща с
В петък пак ще бършем сополи Какъв е този овчи оптимизъм? Аз една положителна новина не виждам,ако някой е прочел,да постне
Най-вероятно ще прочетем нещо и ние, но на други нива на пазарите . Просто източниците на информация са ни по-слабички и бавнички . И на мен ми се ще да прочета някоя прекрасна новина, а всички останали да разпродават от паника, но не става така тази работа!
В петък пак ще бършем сополи Какъв е този овчи оптимизъм? Аз една положителна новина не виждам,ако някой е прочел,да постне
Остави ги да поемат въздух. Има много въздух за изпускане още, а реотанът не е от бързите.
За това харесвам нашия пазар. Има достатъчно време да се заеме правилната позиция.
Коментар