If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И с какво ще я пълниш, дивиденти и капиталова, или яйца и грозде Дивидентите почти всички вече са ясни, предполагам чукате на калкулаторите колко ще се напълнят кошниците !
Като сме в оптимистичната тема - честит ни празник на писмената и словото на духа, облечено в азбука!
Ми трябваше това да ни е националния празник,
а не някакви преходни явления,
но... приемаме каквото казал народа
Аз буки, Аз буквите познавам,
веди глаголати! Говорят те По правилно - ЗНАМ че ГОВОРЯТ
Добро ест живети "Доброто съществува
дзело земля! Живей като едно цяло с земята...
Иже (йота) И не по-малко от това
Како люди мислите, Каквото хора да си мислят
наш он покой наш ще е покоя
ръци слово твръдо! Кажи твърдо думите:
Ук, фрът, хер! Въздигай духа си!...
ТОВА Е УНИКАЛНО ПОСЛАНИЕ което сме забравили. В една "глаголица" ЦЕЛИЯ СМИСЪЛ НА ЖИВОТА.
Това само за 30-те останали и сега букви.
За 44-те още една съвременна интерпретация
“Помни буквите, учи да говориш! Добре е да живееш здраво на земята! Защото както хора мислите, наша е той опора. Изричай словото твърдо! Нагоре всеки да лети! Върви! Избягвай червея! Покорявай висотите! Ти мъж, ти юноша, вие хора! Човече! с ум и разум! Във вярна посока и с ясно съзнание! Напред! Слава!“
Като сме в оптимистичната тема - честит ни празник на писмената и словото на духа, облечено в азбука!
Ми трябваше това да ни е националния празник,
а не някакви преходни явления,
но... приемаме каквото казал народа
България напуска хибридната банка МБИС, доминирана от Кремъл! Същата тази банка, която финансира приватизатора на голяма част от електроразпределителната ни система "Еврохолд".
Биволъ разкри връзките на тази фирма с бившата комунистическа #ДС, заради което ни заведоха дело с претенции за 1 млн.лв. Едно от делата официално признати за рекордьор по позорните и заклеймени от ЕК #SLAPP дела срещу медии в Европа!
Коментар