Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениепреци,ти спомена преди време за некакви луканки и суджуици на есен, мисля да се възползвам само да видим майстора кой ще им е, че много зависи от майстора...
Ползвам случая да го упомена и покрай наблюденията, че лятото е лежерно и спокойно и обикновено творчески импулс се появява в края на августLast edited by precakanoto; 20.05.2022, 13:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСтана милионер и се пенсионира...Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеАбе Хари Кейн нещо ми се губи последните месеци, някой да знае къде е ?
Обикновено се появяваше в петък- денят на майстора
Няма го Хари, а и растежните акции не паднаха повече от пиб-аLast edited by precakanoto; 20.05.2022, 12:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПълни глупости! Как правиш анализ на индекс като ползваш друга графика??? Това е все едно да правя анализ на Софикс като ползвам графика на биткойн :
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеПонеже Батя и Агресивен шаран ги е страх от конкретика,ясно поради какви причини,аз ще постна поредния чертеж щото не ме е страх
Подобна картина е доста вероятно да се случи и в Софикс
https://i.imgur.com/HLC5oUj.png
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеСофикс се държи като истински юнакLast edited by precakanoto; 20.05.2022, 10:45.
- 1 like
Коментар
-
Понеже Батя и Агресивен шаран ги е страх от конкретика,ясно поради какви причини,аз ще постна поредния чертеж щото не ме е страх
Подобна картина е доста вероятно да се случи и в Софикс
https://i.imgur.com/HLC5oUj.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаха, това ми звучи като хитроумен отговор на един ТА фен
Истината е че ТА е мижи да те лажем.. залагалка за наивници и кандидат бързи милионери.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Хехе искаш да печелиш от чуждите прогнози ли? Няма да станат така нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Верно ли ?Като по-голям специалист ,кажи на къде ще ходи ?
Няма да станат така нещата
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар