If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здр. преци аз още съм вън от пазара. Как е отимизъма. Слушах Донев по ТВ каза че очаква големи печалби тази година на БФБ от дружествата, което си беше ясно, но да се върнем на въпроса как е оптимизма тук?
Защо си изтрил мнението на Scottie (че и отговора ми покрай него) ?
Чак пък заяждане.... Той просто си е малко такъв (хаплив) в изказа.... Нито ме е обидил, нито му се сърдя.... както бях и писал, приемам нещата като майтапене....
Какви истински обиди остават да се разменят по други теми, а ти се занимаваш с това... някой ще зачуди кой знае какво е било писано....
Съмнявам се този път да е така... аз чакам по скоро интересни новини...а не някой да ми презентира!
Абе, то вече поне 6 месеца всички ги чакаме тези интересни новини... поне дрона да литне и КАЦНЕ (което както бях писал не знам дали е достатъчно, но вече се превърна като някаква план минимум)....
За презентирането - май засега само ти презентираш !
(На срещата с инвеститорите на българското дрон преди няколко месеца, не знам дали можеше да кажат по-МАЛКО.... И да искаха да кажат по-малко, нямаше да успеят..... Май само ти презентираш полети, дати, CNN, банери за по 200 млн., потенциални клиенти, таргети за рундове и т..н.... )
Коментар