Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПри тези стойности на RSI лично аз не мисля, че ще има голямо движение нагоре, но може и да греша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМай започна да пари кеша
Поне на този етап.
Дават шанс дори и на най-заспалия да си купи каквото му е нужно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМай започна да пари кешаОт тези хора очакваме да се върнем към ръст, че ние кеш не държим !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПри тези стойности на RSI лично аз не мисля, че ще има голямо движение нагоре, но може и да греша.
https://tvc-invdn-com.investing.com/...5abe3d808a.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеУтре минаваме 610 още в 10.10ч. Софката и до края на сесията 630
Често оптимистичните ти прогнози търпят пълно фиаско.....да бъдем по-обрани и да не изнасилване крехкия ръст.
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение. Та, ако вдигането на лихвите е толкова основополагащо /в което аз вярвам/, как тези ботове предвиждат решения, които се взимат от реални хора?! Как тези ботове решиха, че Паулъл и компания ще решат да не вдигат повече лихвите преди самите те да го знаят, та нядуват сега всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеМоля, хората, вярващи в ТА да покажат една, само една прогноза от необятната ни вселена от вчера или от тази седмица, която предвиждаше това днес!
Тече тех.корекция на спада от върха на ЕУ и американските индекси.Определено някои от тях изглежда ще тестват и върха
А имам колеги,сериозни анализатори, който мислят,че някои от тях отиват и за нов връх,но аз не съм чак такъв оптимист
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение3400-3500 зоната -----> обръщалка
Следващата седмица почва
Да видим....
https://tvc-invdn-com.investing.com/...dc15d61d20.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеУтре минаваме 610 още в 10.10ч. Софката и до края на сесията 630
заколеда си пожелавам
илевън 50 лв
дрон 5 лв
доверие 12 лв
алтерко 30 лв
Благодаря дядо коледа!
Цифрите не са препоръка за търговия на. Бфб, само мечти на един случайно попаднал борсаджия!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Не е по темата за БФБ, ама понеже разговора тръгна в тази посока. Аз помня такъв ръст ... през 2016, когато избраха чичо Дони за президент, Дакса отвори на минус и направи над 6% за деня... Та изборите и възможната победа на републиканците може също да е фактор за този ръст.
П.П. На БФБ сме бавен реотан, та все още има доста айсберги и мераклии да продават. Може би не е късно.Last edited by 15-; 10.11.2022, 23:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеБаси мамата, за над 10 г. не помня да е имало ръстове на основни индекси от по 6% за часове!
Залагат за край на увеличенията на лихвити ли, какво ли. Малко импулсивно, избързано и пресилено ми се вижда, ама да видим.
- 1 like
Коментар
Коментар