If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Той човека те пита по-принцип ,но ти както винаги бягаш от конкретика поради незнание.
И тази тренд линия не е толкова силна,понеже е нарушена хиляда пъти/ справка ляв мигач/
Много по-силната меча тренд линия е от върха.Предполагам,че ще я скъсаме съвсем скоро,само да видим как ще реагира американския пазар след изборите .Те дават тон за песен
Здр. преци аз още съм вън от пазара. Как е отимизъма. Слушах Донев по ТВ каза че очаква големи печалби тази година на БФБ от дружествата, което си беше ясно, но да се върнем на въпроса как е оптимизма тук?
Защо си изтрил мнението на Scottie (че и отговора ми покрай него) ?
Чак пък заяждане.... Той просто си е малко такъв (хаплив) в изказа.... Нито ме е обидил, нито му се сърдя.... както бях и писал, приемам нещата като майтапене....
Какви истински обиди остават да се разменят по други теми, а ти се занимаваш с това... някой ще зачуди кой знае какво е било писано....
Съмнявам се този път да е така... аз чакам по скоро интересни новини...а не някой да ми презентира!
Абе, то вече поне 6 месеца всички ги чакаме тези интересни новини... поне дрона да литне и КАЦНЕ (което както бях писал не знам дали е достатъчно, но вече се превърна като някаква план минимум)....
За презентирането - май засега само ти презентираш !
(На срещата с инвеститорите на българското дрон преди няколко месеца, не знам дали можеше да кажат по-МАЛКО.... И да искаха да кажат по-малко, нямаше да успеят..... Май само ти презентираш полети, дати, CNN, банери за по 200 млн., потенциални клиенти, таргети за рундове и т..н.... )
Коментар