IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
    И ?
    Какво означава тази червената рандом линия и по-важния въпрос ,какво следва ?

п.с. и остави го тоя бъгав сайт.Иди на https://www.investing.com/indices/bse-sofia-chart и си чертай на воля
    ( ctrl+B за цял екран,ако не се ориентираш)
    Last edited by petrg5s; 02.11.2022, 14:03.

Коментар

Като гледам търговията и оптимизмът почва да ме напуска То аз още от началото на годината не бях голям оптимист, въпреки че имаше хора (няма да споменавам имена, за да не расърдят ), които очакваха SOFIX да иде на 800-1000 пункта
      Явно не си само ти с липсващ оптимизъм, затова е такава търговията
      но може това да е хубав знак, че са изчезнали всички оптимисти
      чакаме събитие, което да мръдне пазара в едната или другата посока

Коментар

• Като гледам търговията и оптимизмът почва да ме напуска То аз още от началото на годината не бях голям оптимист, въпреки че имаше хора (няма да споменавам имена, за да не се расърдят ), които очакваха SOFIX да иде на 800-1000 пункта
        Last edited by Спекулант79; 02.11.2022, 16:15.

Коментар

• Мда.... акциите или ще се покачат или ще спаднат....освен ако не се случи обратното....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

За мен чашата е наполовина пълна,- „
            На мен ми изглежда наполовина празна

Коментар

За мен чашата е наполовина пълна,- „
              Last edited by inta53; 02.11.2022, 00:02.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Добре де....очаквам да презентират интересни новини .... и не само за Дронамикс.
                  Аплаузи!!!!- без теб е такавааа... -скука

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Съмнявам се този път да е така... аз чакам по скоро интересни новини...а не някой да ми презентира!
                    Добре де....очаквам да презентират интересни новини .... и не само за Дронамикс.
                    Life won't wait for you.

Коментар

На предишната онлайн среща единия от братята презентира напредъка на Дронамикс. Сега се надявам пак да е активен. И се надявам на добри новини.
                      Това имам предвид.

Коментар

На предишната онлайн среща единия от братята презентира напредъка на Дронамикс. Сега се надявам пак да е активен. И се надявам на добри новини.
                        Съмнявам се този път да е така... аз чакам по скоро интересни новини...а не някой да ми презентира!

Коментар

Тази дата от къде я изкопа?!
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Илевън имат онлайн среща.
                            Е Що за глупости... те нямат право да коментират каквато и да е изпреварваща информация за дрона!

Коментар

Илевън имат онлайн среща.

Коментар

На 23.11. да се надяваме, че ще има известни разяснения.

Коментар

Working...
                                X