Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТри без коз
тц тц тцfuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Три без коз.. бруталното рали започнакъде си да не го изпусна.. хаха...
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТри без коз къде си бреот как продаде ЦКБ 20 ст нагоре.. много добре
къде си да не го изпусна.. хаха...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСлед кризата казва Дачев, ще последва бързо възстановяване
Аз мисля, че у нас брутният ни вътрешен продукт ще падне максимум до три на сто", смята Красимир Дачев, председател на Съвета на директорите на "Свилоза" АД.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТри без коз къде си бреот как продаде ЦКБ 20 ст нагоре.. много добре
"The most important thing to do if you find yourself in a hole is to stop digging."
Warren Buffett
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Свърши ли "горивото"?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеБрей, вчера и днес се отчитат резки скокове нагоре по световните борси. Много добре. Изглежда цялата паника и истерията по медиите е била твърде пресилена, или пък умишлено предизвикана.
Аз съм спокоен. От средата, до края на март, слава Богу, успях да наблъскам всичките ми спестени авоари в инвестиции и сега се чувствам отлично. Остава само да чакам. Търпение, докато пазарите се възстановят до предишните нива и ги задминат. Бай енд холд, това е моята стратегия...
Коментар
-
Брей, вчера и днес се отчитат резки скокове нагоре по световните борси. Много добре. Изглежда цялата паника и истерията по медиите е била твърде пресилена, или пък умишлено предизвикана.
Аз съм спокоен. От средата, до края на март, слава Богу, успях да наблъскам всичките ми спестени авоари в инвестиции и сега се чувствам отлично. Остава само да чакам. Търпение, докато пазарите се възстановят до предишните нива и ги задминат. Бай енд холд, това е моята стратегия...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Слушай леля си Меркел! Другото са нощни полюции.
ДА ВИДИМ СЕГА КАКВО ЩЕ СТАНЕ
Коментар
Коментар