IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    в следващите няколко дни ще се изреди целия балет "апокалиптика" за да ни информират как са заредили дисагите до горе с хартии ........ а оптимистите ще се правим, че им вярваме...
    Не знам как е на запад, но тук потенциалните продавачи бяха много малко - колко репа имаме? какъв ливъридж? нима фондовете или някой голям е купувал последните 10 г. нерезумно и да има много за продава - всички купуваха по много малко, и винаги са продавали? Та сега кой да продава?

Коментар

• Лупкате ли ги?

Коментар

• в следващите няколко дни ще се изреди целия балет "апокалиптика" за да ни информират как са заредили дисагите до горе с хартии ........ а оптимистите ще се правим, че им вярваме...
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
          Три без коз
          сякаш преди години като се е регистрирал е знаел, че ще остане без козове ...... хвърли си акцийките на дъното ....... ех, завалийката...

тц тц тц
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Три без коз.. бруталното рали започна къде си да не го изпусна.. хаха...
            ШУНКИЧА ОЩЕ НАНКА ПО АМЕРИКАНСКО

Коментар

Три без коз къде си бре от как продаде ЦКБ 20 ст нагоре.. много добре
              Три без коз.. бруталното рали започна къде си да не го изпусна.. хаха...

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                След кризата казва Дачев, ще последва бързо възстановяване
                Космонавта и Черешко май са си плюли в устата...

Аз мисля, че у нас брутният ни вътрешен продукт ще падне максимум до три на сто", смята Красимир Дачев, председател на Съвета на директорите на "Свилоза" АД.

Коментар

Три без коз къде си бре от как продаде ЦКБ 20 ст нагоре.. много добре
                  За някои случаи сентенцията на дедо си е баш на място....

"The most important thing to do if you find yourself in a hole is to stop digging."
                  Warren Buffett

Коментар

• След кризата казва Дачев, ще последва бързо възстановяване
                    Господин Дачев, живеем в дни на страхове - за живота си, за здравето си, за оцеляването си. Но няма как да не си задаваме  и въпроса - какво следва след пандемичната криза? - След пандемичната...

Коментар

• Три без коз къде си бре от как продаде ЦКБ 20 ст нагоре.. много добре

Коментар

• Само от Лотарията и Еврофутбол БГ народ ще забогатее тази година с над 500 милиона. Добавете и още толкова спестени от почивки и пътувания, нафта и излиза, че българина ще се види в пари тая година.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Свърши ли "горивото"?
                          Е без гориво накъде, всяка вечер над 45 градуса

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                            Брей, вчера и днес се отчитат резки скокове нагоре по световните борси. Много добре. Изглежда цялата паника и истерията по медиите е била твърде пресилена, или пък умишлено предизвикана.
                            Аз съм спокоен. От средата, до края на март, слава Богу, успях да наблъскам всичките ми спестени авоари в инвестиции и сега се чувствам отлично. Остава само да чакам. Търпение, докато пазарите се възстановят до предишните нива и ги задминат. Бай енд холд, това е моята стратегия...
                            Свърши ли "горивото"?

Коментар

• Брей, вчера и днес се отчитат резки скокове нагоре по световните борси. Много добре. Изглежда цялата паника и истерията по медиите е била твърде пресилена, или пък умишлено предизвикана.
                              Аз съм спокоен. От средата, до края на март, слава Богу, успях да наблъскам всичките ми спестени авоари в инвестиции и сега се чувствам отлично. Остава само да чакам. Търпение, докато пазарите се възстановят до предишните нива и ги задминат. Бай енд холд, това е моята стратегия...
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Слушай леля си Меркел! Другото са нощни полюции.
                                ШУНКИЧ ПАК СМЕ НА СВЕЩЕНОТО 432.10

ДА ВИДИМ СЕГА КАКВО ЩЕ СТАНЕ

Коментар

Working...
                                X