IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
    Мечетата да стягат дупетата
    не е зле и да ги намажат ........ с монойл например
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Като вчера ли...7% навън срещу 1% туканка

Tолкова са жалки и биченцата, а и меченцата ни че даже и подобие на мечи/бичи капан не могат сътворят горките...
      Искат да прескочат капаните
      Доброутро на всичките играчи (2 или 3 автобуса бяха!?)

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
        Мечетата да стягат дупетата
        Като вчера ли...7% навън срещу 1% туканка

Tолкова са жалки и биченцата, а и меченцата ни че даже и подобие на мечи/бичи капан не могат сътворят горките...

Коментар

• Мечетата да стягат дупетата

Коментар

• Berkshire Hathaway влиза в глобалната вихрушка на продажба на корпоративен дълг

Компанията на Уорън Бъфет пуска на пазара деноминирани в йени облигации, докато страховете за предстоящата рецесия продължават да сковават глобалната икономика.

https://www.investor.bg/sasht/337/a/...n-dylg-301922/

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
              Германия планира да отмени карантината на 19... сещайте се
              Слушай леля си Меркел! Другото са нощни полюции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

За кое да се сетим.
                Ти яко си в ралито заедно с разни други състезатели.
                Гледам ви шоуто.
                И ние твоето... а утре продължаваме

Коментар

• наздраве Ташунко за ръстовете !!!! обаче добре ги направиха по нататък ще ти кажа защо!
                  Last edited by X_Y; 07.04.2020, 09:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Който играе на борсата няма страх нито от вируси или от друго, поне средносрочно и дългосрочно. Признавам че последния месец и аз имах лоши моменти и грешни решения... положението си беше напечено
                    Карантината скоро ще започне да пада навсякъде и всички ще се завърнат по-лакоми отвсякога!
                    Вирус като вирус и скоро ще е само спомен...
                    Успех на всички
                    Лакомници без пари нищо не могат да направят!
                    Как беше: Лакомо дупе кръв сере!
                    Успех!
                    Last edited by Три без коз; 07.04.2020, 00:32.

Коментар

НО ситуацията е променена и не е като преди. Това е нещо много важно, а ти ми говориш за рекорди.
                      Явно за теб извънредно положение и карантина за достатъчно дълъг период нищо не значат.
                      А факторът страх след това.
                      Който играе на борсата няма страх нито от вируси или от друго, поне средносрочно и дългосрочно. Признавам че последния месец и аз имах лоши моменти и грешни решения... положението си беше напечено
                      Карантината скоро ще започне да пада навсякъде и всички ще се завърнат по-лакоми отвсякога!
                      Вирус като вирус и скоро ще е само спомен...
                      Успех на всички

Коментар

Ами Хим и Цкб на 1.70 ми стигат на първо време.... с по над100т съм във всяка .... имам и други позиции разбира се: Спиди - чакаме сделката на 60 и нещо, Доверие - тук горната граница е двуцифрено число, Трейс - с последните резултати заслужава доста по-добри нива и за цвят известно количество Сирма...
                        НО ситуацията е променена и не е като преди. Това е нещо много важно, а ти ми говориш за рекорди.
                        Явно за теб извънредно положение и карантина за достатъчно дълъг период нищо не значат.
                        А факторът страх след това.

Коментар

Ок, да приемем, че версията ти за бай Доньо и дъртия започне да се изпълнява ( мен изключително много ме съмнява ) на база наливане на трильони и трупане на нови огромни дългове.
                          Ние къде сме в целата схема!
                          Ами Хим и Цкб на 1.70 ми стигат на първо време.... с по над100т съм във всяка .... имам и други позиции разбира се: Спиди - чакаме сделката на 60 и нещо, Доверие - тук горната граница е двуцифрено число, Трейс - с последните резултати заслужава доста по-добри нива и за цвят известно количество Сирма...

Коментар

• Като почнат много да ни плашат, значи няма страшно, когато стане по-бодряшко, тогава трябва да се внимава.

Коментар

Козе, вируса след 2 мес.ще е само бледен спомен, всъщност винаги си го е имало, а решиха да преекспонират и въвлякоха и политиците. Създадоха криза, за да поизтръскат плявата и да издоят големи пари. Умните пари вече влизат..... несъмнено новите времена са изключително интересни и такива резки движения пазара не е виждал.... и в двете посоки.... истината е че в Щатите идват избори и с цената на всичко бай Тръмп ще подкрепи бичия пазар.... поне до късната есен.... така че Дау ще прави тест на 30 000
                              Ок, да приемем, че версията ти за бай Доньо и дъртия започне да се изпълнява ( мен изключително много ме съмнява ) на база наливане на трильони и трупане на нови огромни дългове.
                              Ние къде сме в целата схема!
                              Днес си беше бичи капан, а ти ми говориш за рекорди.
                              Last edited by Три без коз; 07.04.2020, 00:07.

Коментар

Симпатичен си ми, но на каква база имаш такива очаквания.
                                Цветя и рози викаш.
                                Козе, вируса след 2 мес.ще е само бледен спомен, всъщност винаги си го е имало, а решиха да преекспонират и въвлякоха и политиците. Създадоха криза, за да поизтръскат плявата и да издоят големи пари. Умните пари вече влизат..... несъмнено новите времена са изключително интересни и такива резки движения пазара не е виждал.... и в двете посоки.... истината е че в Щатите идват избори и с цената на всичко бай Тръмп ще подкрепи бичия пазар.... поне до късната есен.... така че Дау ще прави тест на 30 000

Коментар

Working...
                                X