IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Всеки път припомняш с едно и също поведение по време на ръст, колко не ти понася да гледаш, как друг прави печалба. Мисля че за 13 години тук това го показваш за пети шести път.
    Така е имам някакво чувство за честност и изкупвам вина спрямо тези който ще изгубят пари.....много пари!
    Моят интерест е да бъда главен ВикаЧ и да продам без много шум Фармите си и Трасетата около 3,30-3,50 с 50% печалба докато има купувачи и да ви гледам сейра а не да ви спирам устрема....Казах си мнението и изчезвам да не Ви преча.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Почти съм сигурен, и мене ме яд, че не купих от нивата преди седмица-две. Ако падне пак така, няма да има кой да продава, а купувачи ще ма много.
      И да и не.. идея си нямаш как изсипвам.. но мисля да не се случва този сценарий

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Сигурен ли си в това .... да приемем даже че това е дъното около 400 и като всички продали си купят акции до 460 пункта Софикс ,какво правим.....нема купувачи и нема продавачи....Това не го ли гледахме към 560- 580 две години сега ще е в добрия случай 460-470 ....в лошия отиваме на 350.... а иначе избори в щатите и рецесия в БГ....
        Почти съм сигурен, и мене ме яд, че не купих от нивата преди седмица-две. Ако падне пак така, няма да има кой да продава, а купувачи ще ма много.

Коментар

Мечките получиха своето. Ако вземем най-ликвидната акция Хим връх от 2.55 падна до 0.80. Това е много по-сериозен спад от Уолстрит, много повече засегнат от тоя т.н. ковид. Ако някоя мечка не се е нахранила, си е нейн приблем, имаше храна и време, че и сега има още огризки.
          Сигурен ли си в това .... да приемем даже че това е дъното около 400 и като всички продали си купят акции до 460 пункта Софикс ,какво правим.....нема купувачи и нема продавачи....Това не го ли гледахме към 560- 580 две години сега ще е в добрия случай 460-470 ....в лошия отиваме на 350.... а иначе избори в щатите и рецесия в БГ....

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
            сменяйте никовете, че някои доста ги засрахте...
            Като гледам стария.. на премаркет утре ще е по-скъпо от днес та с други думи граби народе
            Last edited by al4en; 07.04.2020, 16:35.

Коментар

Точно така нервен съм ,три години ви четох простотиите за мечките , за бруталните ралита и Софикс 1000 и т.н и след нокаут на 90 % от Вас почваме същото със същите никове ....Ама много съм нервен......щото имат очи да ни просветляват като малоумни.....Ама стига манипулации и лъжи..!
              Малко уважение към четящите ...Моля!
              Всеки път припомняш с едно и също поведение по време на ръст, колко не ти понася да гледаш, как друг прави печалба. Мисля че за 13 години тук това го показваш за пети шести път.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Точно така нервен съм ,три години ви четох простотиите за мечките , за бруталните ралита и Софикс 1000 и т.н и след нокаут на 90 % от Вас почваме същото със същите никове ....Ама много съм нервен......щото имат очи да ни просветляват като малоумни.....Ама стига манипулации и лъжи..!
                Мечките получиха своето. Ако вземем най-ликвидната акция Хим връх от 2.55 падна до 0.80. Това е много по-сериозен спад от Уолстрит, много повече засегнат от тоя т.н. ковид. Ако някоя мечка не се е нахранила, си е нейн приблем, имаше храна и време, че и сега има още огризки.

Коментар

изнервен изглеждаш ...... що така, бе, цеце?

Коментар

Търсиш балъци да ти крепят репото ли....А?А по спокойно , в момента сме в корекция на спада..? Обикновено става че тези който са продали най ниско после купуват най високо на корекцийкат и и пият двойна студена вода....
                    Хайде оставям ви да творите историята на Вирус Поледицата....
                    изнервен изглеждаш ...... що така, бе, цеце?
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

сменяйте никовете, че някои доста ги засрахте...
                      Търсиш балъци да ти крепят репото ли....А?А по спокойно , в момента сме в корекция на спада..? Обикновено става че тези който са продали най ниско после купуват най високо на корекцийкат и и пият двойна студена вода....
                      Хайде оставям ви да творите историята на Вирус Поледицата....

Коментар

• сменяйте никовете, че някои доста ги засрахте...
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                          Ехее, и кво сега, в шеги и закачки тя кризата си минА, А?
                          Тя може и да не е минала, но пазарите се възстановяват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ха, като падахме викате гърмят репа, сега като тръгнахме нагоре малко били репата и продавачите ! Свободни съчинения дори не и по картинки !
                            Точно това, видя се че не са много и няма как да са много.

Коментар

• Ехее, и кво сега, в шеги и закачки тя кризата си минА, А?

Коментар

Не знам как е на запад, но тук потенциалните продавачи бяха много малко - колко репа имаме? какъв ливъридж? нима фондовете или някой голям е купувал последните 10 г. нерезумно и да има много за продава - всички купуваха по много малко, и винаги са продавали? Та сега кой да продава?
                                Ха, като падахме викате гърмят репа, сега като тръгнахме нагоре малко били репата и продавачите ! Свободни съчинения дори не и по картинки !

Коментар

Working...
                                X