IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Козов, понеже и аз съм джуниър мембър и леко ме е срам от това обстоятелство, бих искал да обменим опит.

Ти тази фраза с ралито всеки път ли я изписваш от клавиатурата, или ползваш готов текст, който се копира с едно кликване?

Дай неКва интифа за натрупване на мнения! Толкоз години напъвам и все си стоя на едно място, неудобно ми е някак ...
    Е ти си се сетил от кой опит да почерпиш ! Той продължава да бъде джуниър , защото това да пишеш едно и също всеки път явно не се брои като мнение !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Монти, като следиш играта там, батериите кой мислиш ги разчиства - алианц, доверие или друг?
      На 13.март купих 400 МонБатя на 4,3 и на 4,6 ги махнах веднага.....от ПФБК и на Карол.....чужденец..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

В момента си купи Акумулаторчета ако искаш да си купиш нещо от цени на спада.....
        Монти, като следиш играта там, батериите кой мислиш ги разчиства - алианц, доверие или друг?

Коментар

• На Уол Стрийт ги е обхванал оптимизмът. За сега движат нагоре. Красота! Или се е разчуло, че вече може би има готова ваксина за корона-вируса...
          Аз имах чуденка от известно време, дали цялата тази глобална паника и истерия не бяха нарочно и целенасочено раздухани за кратко време, за да може чрез ефектът на трамплина да закарат Дау над бленуваната граница от 30 хиляди, наесен точно по време на президенската кампания на Тръмп... но ще видим, времето ще покаже.
          А за бфб-то нищо не мога да кажа, нямам участие там, но ще се радвам ако българската борса направи голям скок нагоре и спекулантите, които успяха да купят по време на големите сривове да могат да направят хубави печалби.
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Благодаря, ще търся друго решение!
            Твоята система при мен е неприложима
            Джуниър е по-добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Не, изписвам го всеки път, за да си упражнявам пръстите.
              Благодаря, ще търся друго решение!
              Твоята система при мен е неприложима

Коментар

Ти защо не ни кажеш кое и на колко продаде .. да знаем все пак.. може без ЦКБ там е ясно,, на дъното

Коментар

Козов, понеже и аз съм джуниър мембър и леко ме е срам от това обстоятелство, бих искал да обменим опит.

Ти тази фраза с ралито всеки път ли я изписваш от клавиатурата, или ползваш готов текст, който се копира с едно кликване?

Дай неКва интифа за натрупване на мнения! Толкоз години напъвам и все си стоя на едно място, неудобно ми е някак ...

Коментар

Бруталното рали тепърва предстои!

Коментар

Бруталното рали тепърва предстои!
                      +1

Коментар

Подходящ акцент си дал.
                        Смисълът на кризите в един по-общ план е:
                        - разчистване на каналите от икономически боклук, разбиран като стари, неефективни, изпаднали в несъстоятелност активности и ...
                        - акуширане появата на нови технологии, нови идеи, нови капитали, които носят прогреса.

Практически картината е по-сложна. Всеки гледа да спаси кожата, прави се на това, което не е и др. разни.
                        А пък и качеството и характеристиките на настоящата "криза" са много особени.
                        Ако разгърнем дегизировката на "новото" и "прогресивното", отдолу могат да ни чакат изненади!
                        Да тове е най-доброто на тази криза, не за пари, пари има, няма кредит крънч, но има много видими проблеми и нужда да бъдат изринати. Който се е навел и чака да отмине бурята, вероятно няма да му се размине.

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

А не, бизнеси от миналия век не, нереформирани също, тюрлю гювечи също не. Само бизнеси от 21 в., на новото 2020 десетилетие, но не и такива които се правят само на модерни, има такива примeри, уж софтуер, а то продажба на мишки и т.н.
                            Подходящ акцент си дал.
                            Смисълът на кризите в един по-общ план е:
                            - разчистване на каналите от икономически боклук, разбиран като стари, неефективни, изпаднали в несъстоятелност активности и ...
                            - акуширане появата на нови технологии, нови идеи, нови капитали, които носят прогреса.

Практически картината е по-сложна. Всеки гледа да спаси кожата, прави се на това, което не е и др. разни.
                            А пък и качеството и характеристиките на настоящата "криза" са много особени.
                            Ако разгърнем дегизировката на "новото" и "прогресивното", отдолу могат да ни чакат изненади!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

В момента си купи Акумулаторчета ако искаш да си купиш нещо от цени на спада.....
                              А не, бизнеси от миналия век не, нереформирани също, тюрлю гювечи също не. Само бизнеси от 21 в., на новото 2020 десетилетие, но не и такива които се правят само на модерни, има такива примeри, уж софтуер, а то продажба на мишки и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Почти съм сигурен, и мене ме яд, че не купих от нивата преди седмица-две. Ако падне пак така, няма да има кой да продава, а купувачи ще ма много.

Коментар

Working...
                                X