If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво Тони, развесели ни..Не е инвеститор , а бакшиш и наистина е бил в Германия..Има профил на ФБ..Човека с хиляди лица.. Мистификатор от класа.. Жалко, че напусна Борсата- големи лафове и прогнози правеше и някои много му се връзваха..
Като бях млад и правех прощъпулника на БФБ , попаднах на едно предаване "Бикове и Мечки" или нещо такова водено от Петър Караиванов(ако не бъркам името). Човека на БФБ признаваше само Трейс и Енемона, ако помня добре... сериозен инвеститор и анализатор - даже май във форума пишеше. Днес по Бтв даваха протест на бакшишите пред НС - все ми се струва че виждам същия инвеститор около 40сек. на репортажа
ПК а.к.а Пепи МлЕкото още ми дължи бутилка зелено Джони .... Вече 10 години. Голям "играч" беше ...... Консултант, журналист, актьор а сега и бакшиш...Универсален е той
Наистина е универсален...Засичал съм го в една берлинска фейсгрупа да "намира" квартири на закъсали нашенци ....Беше преди 2-3 години...
ПК а.к.а Пепи МлЕкото още ми дължи бутилка зелено Джони .... Вече 10 години. Голям "играч" беше ...... Консултант, журналист, актьор а сега и бакшиш...Универсален е той
не знам Тони, много време оттогава, не мога да кажа със сигурност. Netware5 случайно го засичаше от време на време и му знаеше по-добре митарствата, но за съжаление не пише
Само си спомних за Енемона и Монбат (монойл, както го наричаше, не знам защо беше така настроен срещу "монбатя')
На 13.март купих 400 МонБатя на 4,3 и на 4,6 ги махнах веднага.....от ПФБК и на Карол.....чужденец..?
При предходната криза най-бързаха чужденците, така. че е възможно, Монти. Мислех, че след 2009 нямаме останали вече много чужденци, но много време мина оттогава, та може пак да има
Като бях млад и правех прощъпулника на БФБ , попаднах на едно предаване "Бикове и Мечки" или нещо такова водено от Петър Караиванов(ако не бъркам името). Човека на БФБ признаваше само Трейс и Енемона, ако помня добре...
...
Като бях млад и правех прощъпулника на БФБ , попаднах на едно предаване "Бикове и Мечки" или нещо такова водено от Петър Караиванов(ако не бъркам името). Човека на БФБ признаваше само Трейс и Енемона, ако помня добре... сериозен инвеститор и анализатор - даже май във форума пишеше. Днес по Бтв даваха протест на бакшишите пред НС - все ми се струва че виждам същия инвеститор около 40сек. на репортажа
Коментар