Първо чакаш демокрацията да те оправи, после чакаш да те оправят за 800 дни, после чакаш ЕС да те оправи, сега чакаш ЕЦБ и Еврозоната да те оправи......Не знаеш ли, че няма панацея а има разум и работа?Докато вършиш разни неща с единствената мисъл да дойде някой да те "оправи" винаги ще бъдеш "оправян" ...... Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се ..... Ти се давиш а чакаш да дойде акулата да те "оправи"...... ЕЦБ и ЕЗоната биха били полезни, но първо най накрая НИЕ трябва да си подредим наш'та си кочинка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНе ви стигнаха 11 г. да разберете, че само Еврозоната и ЕЦБ могат да ни оправят. То трябва и акъл за тая работа, дори БМБ го разбра, вие не.М.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Да седиш на кеш в БГ винаги е било по-добре от колкото да си държач на артии на БФБ.Виж на американската борса да държиш артии е друго.Хем цените на артиите растат хем дават дивидент.Днес едната ми артийка скочи с 23% а авиокомпанийката с 16 %. Еййй защо съм си губил времето на това загубено бфб.
тотално сбъркани и зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПочват да се усещат, да седиш на кеш е глупост.. Еййй защо съм си губил времето на това загубено бфб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Обичайно разпадаме/прецакваме всичко към което се натъкмим, тоя път може да я свършим работата и без влизане, от чакалнята само...Ето сега 2-3 години капитализиране на печалбата да запълним дупката, после следва нов преглед на активите и ако намерят нова дупка- отиде, та се не видя
- 1 like
Коментар
-
Европейската централна банка прогнозира спад от 8.7 % в еврозоната за 2020.
Само преди 3 месеца прогнозираха ръст от 0.8%, но коронавирусът промени всичко.
Предишен опит от кризата 2008-2009 показва, че спадът в България надвишава този в еврозоната. Реалистично е спадът при нас да е 10+ %, далеч от прогнозирания в актуализация на бюджета спад на БВП от 3.6%.
Икономическите мерки на практика липсват.
Мярката 60/40 е с бюджет един милиард лева, до момента са ползвани около ...
Вижте повече
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Още малко ако го възхваляваш може и да ти пусне !Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАКО ни вкара в Чакалнята сега, ще гласувам за него.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАКО ни вкара в Чакалнята сега, ще гласувам за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеНикога не съм бил фен на БМБ, никога не съм гласувал за него. От средата на Април пиша в негова подкрепа, защото е единственият политик, който прозря тази проста истина - Чакалнята, ЕЦБ и влизането в тоя клуб е истината. Уж, инвестиционен форум, но явно не разбирате какво ви говоря.
- 1 like
Коментар
-
Никога не съм бил фен на БМБ, никога не съм гласувал за него. От средата на Април пиша в негова подкрепа, защото е единственият политик, който прозря тази проста истина - Чакалнята, ЕЦБ и влизането в тоя клуб е истината. Уж, инвестиционен форум, но явно не разбирате какво ви говоря.Last edited by Harry Kane; 04.06.2020, 18:27.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар