Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнениеГоляма радост те чака ми каза една гледачка....голямо имане идва към теб....и аз право тук се регистрирах! и първия пост точно в темата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнениеГоляма радост те чака ми каза една гледачка....голямо имане идва към теб....и аз право тук се регистрирах! и първия пост точно в темата.
- 1 like
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеСлед като видях новия Шеф на НАП съм една идея по-спокоен
https://bntnews.bg/news/noviyat-shef...55775news.html
- 1 like
Коментар
-
След като видях новия Шеф на НАП съм една идея по-спокоен
https://bntnews.bg/news/noviyat-shef...55775news.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от benedict Разгледай мнение
Извинете, от чисто любопитство - при кой посредник комисиона е 0.3%?
Аз се зачудих дали да не ги ползвам тях. Обаче като гледам доста хоря смятат че Еврохолд са некоректни, това един вид ми спира да ползвам тях за търговията. Като цяло в Карол и Елана може по малко комисионни да плащаш ако имаш по голям оборот. Аз не съм от такиви хора. Някога съм се регистрирал при Елана, тъй като видях че е бил най-добър инвестиционен посредник няколко години подред. Като цяло малко е тъпо че за да ползвам техния терминал трябва да влизам през IE.
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
Голям цирк, за комисиона от типа на 0,3%..
баси клошарството
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Явно е пълно със стиснати мишки които. Търгуват на борсата?!
баси клошарството
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
За да се включат трябва да има ясно изразен тренд за нагоре а не лъжливи такива.Как ги излъгаха с това
крипто,нещо подобно трябва да се случи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Явно е пълно със стиснати мишки които. Търгуват на борсата?!
крипто,нещо подобно трябва да се случи?Last edited by Grosss; 13.05.2021, 14:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеКак е пиленца? След като вкупом се натъргувахте вчера и след като пенсионните се отказаха от бфб, какви са очакванията за днес ?
Коментар
Коментар