Как е пиленца? След като вкупом се натъргувахте вчера и след като пенсионните се отказаха от бфб, какви са очакванията за днес ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеЧудесен ден, ...
стабилен бизнес - 28,13 % от обема; рискови акции - ЧЕЗ разпределение,
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеЧудесен ден, за 5,5 месеца от началото на годината имам 9,12 % рентабилност на портфейла от 11 позиции в 3 групи (дивидентоснасящи - 52 % от обема на портфейла; стабилен бизнес - 28,13 % от обема; рискови акции - ЧЕЗ разпределение, Доверив и Алтерко - 16,36 % от портфейла; непублични за отличен дивидент - 2 %). Дотук е налице 4,7 % печалба от реални сделки ).
Най важното е, Че Си Щастлив!!! Продължавай в същия дух!
Завиждам ти благородно;- аз не съм и търся още и още!
За да не съм голословен, ще постна новогодишния %;-(той за мен не е водещ за БФБ,- за мен отчетната година е около края на ОСА за състава на портфела)31,12,2020г. не получен д-нт-0 КЕШ-ПИБ~ КЕШ-ССБ- 102,50%
и сега;-30,05,2021г. не получен д-нт-0 КЕШ-ПИБ~ КЕШ-ССБ- 177,40%
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеНе се оливай сега а слагай некви стоп-лосове, , за да не изтарвеш порфейла, като Груйката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМного съм доволен от днешната сесия и вече омотах половин бутилка уиски да се почерпя Ех, ако можеше всеки ден да има такива сесии...
Наздраве! До дъно!
- 1 like
Коментар
-
Чудесен ден, за 5,5 месеца от началото на годината имам 9,12 % рентабилност на портфейла от 11 позиции в 4 групи (дивидентоснасящи - 52 % от обема на портфейла; стабилен бизнес - 28,13 % от обема; рискови акции - ЧЕЗ разпределение, Доверив и Алтерко - 16,36 % от портфейла; непублични за отличен дивидент - 2 %). Дотук е налице 4,7 % печалба от реални сделки ).Last edited by nik_naydenov; 12.05.2021, 23:21.
Коментар
-
Много съм доволен от днешната сесия и вече омотах половин бутилка уиски да се почерпя Ех, ако можеше всеки ден да има такива сесии...
Наздраве! До дъно!Last edited by Агресивен бик; 12.05.2021, 21:05.
Коментар
-
Georgi Angelov
3ч. ·
Есента на 2020 г. Европейската комисия прогнозира икономически растеж за България през 2021 г. от 2.6% През зимата ЕК повиши прогнозата до 2.7%
Днес ЕК рязко повиши прогнозата до 3.5%
Всяка следваща прогноза е по-добра от предишната. Това е положителна индикация. А за 2022 г. прогнозата е дори още по-добра - 4.7%.
https://ec.europa.eu/…/bulgar…/economic-forecast-bulgaria_en
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДали ще стигнем 1500 сделки днес?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДали ще стигнем 1500 сделки днес?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
XOM, CVX, T, VZ... кажи колко ти трябват?
О, пардон, това не е за темата оптимизъм на БФБ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Точно така се прави ! Според мен и пилетата ще обърнат посоката най малкото заради дивидента, 4% дивидентна доходност кой ти ги дава !
О, пардон, това не е за темата оптимизъм на БФБ
- 1 like
Коментар
Коментар