Първоначално изпратено от unsworth
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Точно така се прави ! Според мен и пилетата ще обърнат посоката най малкото заради дивидента, 4% дивидентна доходност кой ти ги дава !
О, пардон, това не е за темата оптимизъм на БФБ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение4 мечки нокаутирах
...ако са те шамаросалиLast edited by malkia Muk; 12.05.2021, 13:06.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение4 мечки нокаутирах
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеВ смисъл, човекът се ебава с всички във форума много качествено
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДори бъгавия AI има право на съществуване!
В смисъл, човекът се ебава с всички във форума много качествено, може пък някакво study/социален експеримент да прави пича, за което евалата.Last edited by Yolo; 12.05.2021, 00:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Да, Хари, така е моето момче.
Хари, знам че никога не отговаряш на никой, защото според мен си бот с изкуствен интелект, и то доста добър при това, но ако се абстрахираме от факта, че реално си AI писано най-вероятно на Питон, би ли споделил своята професия/занаят/призвание или с други думи с какво се занимаваш?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАйде, Тех акциите яко разкешване ги чака. Ръст при банките до края на годината. С толкова много пари и имоти и кредити ще са нагоре и ще бъдат платени. На БФБ няма Тек акции, но това не значи, че набедените за такива Лещерко, ТСБ и СГЩ няма да бъдата разкешени - надути плондери.
Хари, знам че никога не отговаряш на никой, защото според мен си бот с изкуствен интелект, и то доста добър при това, но ако се абстрахираме от факта, че реално си AI писано най-вероятно на Питон, би ли споделил своята професия/занаят/призвание или с други думи с какво се занимаваш?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеА дано утре деня за акции в комбинация с първия работен ден на новото правителство да ни донесе Софка на едни +3%!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Извадили са те двете технологични и Спиди, но браво, че си имал топките да им заложиш, лично за мен е огромен късмет. Иначе стандартен портфейл като за БФБ (без да те обиждам, само изказвам мнение) - горе-долу 90% от участниците тук имат сходен портфейл - старопланинските мега балони, монбат, няколко адсица и (напоследък) някое технологично. Странно е, че още държиш Спиди, истинските "инвеститори" го продадоха на 50-55 лева. Без да ми искаш мнението - аз лично бих намалил диверсификацията на портфейла ти, но това бих направил аз, ти си друга бира, а и парите са си твои. Успех и Ксира да удари поне двуцифрени стойности
Risk-Reward се нарича това.
Най-малкото да вземем следният сценарий. Утре решавам да си продам 30-45% от портфейла си на БФБ щото ми трябва примерно пари за курви и бело. Как е ще ми е по-лесно да продам - по малко акцийки от 15 компании без да им смъквам цената или да продавам само от едната си компания за същата сума. При тази ликвидност ми е по дюшеш да имам 15 акции, а не една.
Примерно ако имах само пилита в петък, щях да съм умрял честно. Но те ми бяха само 3-4% от портфейла, разкарах ги и сега вече пълня на други места.
Просто това е моя начин и моето вътрешно усещане.
Утре ако със Спиди се засере нещо защото (insert random reason here) и съм 70% Спиди, ще го лапам.
Надяваме се виждаш на къде бия. А да и друго -- преид Градуса от петък, само съм купувал 4 години, не съм продал и една акция на никой.
HODL!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар