Е не е така. Вижда се това което излиза като резултати. Ако някой вижда нещо друго значи не вижда реалността.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Ravnovesie, всеки вижда това което иска да види. Песимиста търси скъпи компании с намаляващи печалби и ги намира. Оптимиста търси компании с бързо растящи печалби на абсурдно ниски коефициенти и пак ги намира. Накрая всеки е доказал теорията си и се чувства щастлив.
Интересно ми е какъв коментар би дал за Агрия. Сякаш не се вписва в схемата ти.
Коментар
-
Между 2005 и 2007 печалбите на българските компании растяха с брутални ръстове - това оправдаваше и силния растеж на коефициентите и от тук на цените на акциите.
Сега печалбите падат това оправдава свиване на коефциентите и съответно спад на акциите. Тези мечти как пазара щял да се изстреля ми се струва по-реалистично и по-безопасно да се оставят за други времена с по-добър фундамент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПазара никога не чака всички да напълнят. Нали някой трябва да купува по пътя нагоре и да подхранва ръста... друг пък трябва да нарисува новия връх.. за всичко си има хора
Бляновете за 400 точки пък, ще угаснат като минам над 600, а сегашните мечоци ще се запишат в бичите редици със стара датаМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЦяла година какво прави,защо не зареди?
Бляновете за 400 точки пък, ще угаснат като минам над 600, а сегашните мечоци ще се запишат в бичите редици със стара дата
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа къде бързате, бе серсеми? Пълнете сега и после ъпвайте.
"Бъдете алчни когато другите се страхуват, ..........."
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеМинем ли веднъж нивото SOFIX 530 и останем ли отгоре поне седмица ще видиш че и равния ще обърне палачинката както и шапката да не му пречи на рогцата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа последните 3 месеца, когато все пак се образува някаква подкрепа има само една позиция с ръст над 10% неохим - не знайно защо. Аз до тази компания не бих се докоснал. Всичко друго на плюс е под 6%
за последните 3-4 седмици до днес си изпуснал едни приятни 15-20%
докато хората търгуват на БФБ ти седиш и пишеш във форума колко е зле положението
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНа Софикс 400 Може и на 500 ако нещата почнат да се подобряват фундаментално. Но 400 изглежда по реалистично.
как оценяваш шансовете в проценти това да се случи през следващите 2-3 месеца ............. напиши направо, ако искаш:
софикс 250 или по-нисък ---- вероятност ,,,%
софикс 300 ---- вероятност ,,,%
софикс 400 ---- вероятност ,,,%
софикс 450 ---- вероятност ,,,%
софикс 500 ---- вероятност ,,,%
софикс 550 ---- вероятност ,,,%
софикс 600 или по-висок ---- вероятност ,,,%
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНа Софикс 400 Може и на 500 ако нещата почнат да се подобряват фундаментално. Но 400 изглежда по реалистично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеМинем ли веднъж нивото SOFIX 530 и останем ли отгоре поне седмица ще видиш че и равния ще обърне палачинката и както и шапката да не му пречи на рогцата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПрочетох равновесие и някак си ми стана много спокойно. Напоследък няма сериозно предлагане и пазара се е поизчистил. Гледам как равновесие обяснява как е разпродал всичко и няма какво повече да продава. Приемам го като събирателен образ на мечките. Сякаш заклещените в акции през последните месеци успяха на да продадат каквото имаха и сега са на кеш и гледат. Явно съпротива може да се появи само от вземане на печалби, защото продаващите на пожар вече успяха да развържат. Интересно при какви нива ще започне профит тейкинга на биковете и дали новите пари ще превишават излизащите. Интересно ми е и кога мечките ще почнат да слагат рогата.
Коментар
Коментар