Би трябвало да разследват НУРТС например дали не е предприело действия които да застрашават националната сигурност последните години.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеХахаха , а в момента кой държи тая компания !?
И в последствие да му ги вземат тези компании на този дето ги държи сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПравителството би трябвало да спре тези сделка като заплаха за националната сигурност. Не може в страна от НАТО човек на Путин да държи телекомуникации и радиовълни.
Коментар
-
Купувачът на Виваком купил още 5 фирми в България
24 Март 2015 11:13
Инвестиционната група LIC33, която обяви, че е купила "Виваком", е придобила още 5 фирми в България.
Това са НУРТС, военната фирма Авионамс, пипълметричната агенция ГАРБ, мултиплекса "Фърст Диджитал" и "Дунарит", се казва в материалите, раздадени за пресконференцията на групата инвеститори днес.
Групата е закупила 43% от Виваком, 100% от НУРТС, 91% от Дунарит, 91% от Авионамс и 100% от Фърст диджитъл. За Гард дял не е посочен./24 часа
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИнституционалните се опитват да търгуват рационално, но на практика вървят с месеци след събитията- гледат резултатите след като са се случили, а не след като се появят сигнали, че може да се случат. Това не е рационално, а страхливо поведение от типа "аз си знам, че съм хилав, затова не се отварям много за да не ме бият". Ако наистина са хилави може и да мине за рационално.
Спекулантите- има едни 10-20 души, които търгуват за 10% и те отговарят на описанието ти. Повечето са женени за акциите си и чакат да стане чудото, което няма да стане така, както им се иска. И евентуално има още едни 20-30 души, които правят някакви пари от глупостите на всички останали.
А да наистина голяма част от ритейл инвеститорите на БФБ са женени за акциите си. Да се чуди човек защо разводите по принцип са скъпи, ама продажбите са лесни, бързи и евтини
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА най-странното ми е че очевидно институционалните инвеститори в България търгуват рационално, т.е. гледат резултати, растежи печалби. Поне така изглежда като се вижда как пазара ни в общи линии се движи спрямо тези резултати.
Обаче спекулантите го удрят на хазарт. Не се усещат кога пазара ще пада, често не се усещат и кога ще расте. Стоят с изрисувани мишени на гърба и чакат институционалните да ги отстрелват. И по пътя надолу като им продават скъпи акции и по пътя нагоре като им прибират евтино акциите.
Спекулантите- има едни 10-20 души, които търгуват за 10% и те отговарят на описанието ти. Повечето са женени за акциите си и чакат да стане чудото, което няма да стане така, както им се иска. И евентуално има още едни 20-30 души, които правят някакви пари от глупостите на всички останали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДоскоро и аз имах доста долари и ги изчистих до цент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеГледаш ти, ама нещо не довиждаш...
Всеки прост $ депозитарин се надсмива на бфб биците с розовите цайси....
пазара.Доскоро и аз имах доста долари и ги изчистих до цент.
Коментар
-
А най-странното ми е че очевидно институционалните инвеститори в България търгуват рационално, т.е. гледат резултати, растежи печалби. Поне така изглежда като се вижда как пазара ни в общи линии се движи спрямо тези резултати.
Обаче спекулантите го удрят на хазарт. Не се усещат кога пазара ще пада, често не се усещат и кога ще расте. Стоят с изрисувани мишени на гърба и чакат институционалните да ги отстрелват. И по пътя надолу като им продават скъпи акции и по пътя нагоре като им прибират евтино акциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАз пък виждам,че долара започна да пада и тези които са ги държали тъсят алтернатива
в акции,суровини и имоти.Това е положението.
Всеки прост $ депозитарин се надсмива на бфб биците с розовите цайси....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ не е така. Вижда се това което излиза като резултати. Ако някой вижда нещо друго значи не вижда реалността.
в акции,суровини и имоти.Това е положението.
Коментар
Коментар