Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТази вечер няма ли да има вербална меча атака на тема: "Защо БФБ не трябва да расте" !?
когато парите говорят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМечките ли дразниш?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГледам, че голяма част от хората използват портфейла на "другия сайт", та да попитам проверявали ли сте дали правилно отразява резултатът? Говоря сериозно, защото на моя не мога да му хвана дирята. Чисто математически не излиза сметката и то с много %, но за мен на практика е невъзможно да видя дали е прав, защото постоянно внасям, изнасям, той забравя дивиденти и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГледам, че голяма част от хората използват портфейла на "другия сайт", та да попитам проверявали ли сте дали правилно отразява резултатът? Говоря сериозно, защото на моя не мога да му хвана дирята. Чисто математически не излиза сметката и то с много %, но за мен на практика е невъзможно да видя дали е прав, защото постоянно внасям, изнасям, той забравя дивиденти и т.н.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Гледам, че голяма част от хората използват портфейла на "другия сайт", та да попитам проверявали ли сте дали правилно отразява резултатът? Говоря сериозно, защото на моя не мога да му хвана дирята. Чисто математически не излиза сметката и то с много %, но за мен на практика е невъзможно да видя дали е прав, защото постоянно внасям, изнасям, той забравя дивиденти и т.н.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар