Надъхвате ли се оптимисти? Няма лошо стига да сте подплатени с кеш и новопривлечени кандидат милионери иначе няма да стане. Все пак успех!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАааа защо бре? Нека си расте борсичката та ако може хубаво да порасте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТази вечер няма ли да има вербална меча атака на тема: "Защо БФБ не трябва да расте" !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНямам проблем да съм в малцинство и да го отнасям от колегите, нито пък имам проблем да объркам в прогнозите си и да изпусна ползи. Важното е да имам мнение и да го отстоявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеНещо ми се виждат обърнати на 180 градуса. Не трябва ли бика да дърпа на дясно към повишение на индекса, а пък мечката на ляво към понижение.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unseen Разгледай мнениеЧакай онова недоразумение Сашко Каролеца да начертае графиката
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Нещо ми се виждат обърнати на 180 градуса. Не трябва ли бика да дърпа на дясно към повишение на индекса, а пък мечката на ляво към понижение.
Коментар
Коментар