If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чета темата и виждам, че се делите на"бикове" и "мечки". Нито дума за такива като мен. Аз в момента съм "сурикат"- не купувам, не продавам, само се оглеждам
Телевизионерът го оцениха, но обещаващата да нахрани всички с по една риба я надцениха. Предпочитам хора, които учат другите (и създават условия) сами да си ловят рибата.
Така постъпих и аз, но децата трудно и за дълго време порасват. Сиреч - много кокали по мен бяха надъфкани, но резултата е важен, а ако има шанс и да бъде дочакан и видян..., ех животе, защо си сал Един?
За опита на Васил в политиката и управлението на общините,-няма защо да се къхарите. Много скоро ще го усетите и видите, а и ще забравите и онуй от преди него! Сал Живот и Здраве да имате!
Не знам какъв е замисълът на тая абсолютно несвързана с темата димка. Мъчно се получават нещата при нас, в България, защото подценяваме хора с богат предприемачески и мениджърски опит поради липсата на история като говореща глава в телевизора.
Телевизионерът го оцениха, но обещаващата да нахрани всички с по една риба я надцениха. Предпочитам хора, които учат другите (и създават условия) сами да си ловят рибата.
Коментар