Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАми Тони, то от такива приятели икономиката на България е на такова дередже. Вместо да зарява парите си в недвижим имот в град, който се слави с хубави жени, но със сигурност е с намаляващо население и потенциал, то можеше да ги завърти, да инвестира, да направи някакъв бизнес. Нима забравихте какво се случва с икономика, която се крепи на строителство, недвижими имоти и еврофондове? После не се чудете защо така и защо онака. То си ни е в кръвчицата на изстрадал и еВан народ. Наистина ТИК-ТАК. Ама за тези, които познават часовника...
Важното е че парите в банките започват да парят. Естествено българина се насочва към най-познатия пристан за парите му, след банковия депозит. Тази или другата година фондовете като почнат да показват 12-15% доходност
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей четири дни - пак почвам да се изнервям без бфб. Някаква пристрастеност ще е!!!!
Айде дано след Исус и БФБ да възкръсне!!!!!
Интересен анализ на ПФБК(е малко старичък) - големи са оптимисти за БОАРД
Коментар
-
В България освен гръцките банки има и доста гръцки бизнес , но големия удар ще дойде от европейските страни които ще бъдат доста засегнати с България е отворена икономика така че 20 по 20 ги запази за черешаря , а с гърците ще е дългосрочен ефекта , явно за някои тук това в единствения избор на инвестиране единствената надежда , но само с желание не става от 5 пича и без големи инвесторти
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеблизък за мен човек вчера ми каза че купува поредния апартамент в Плевен, за да не стояли парите на 1% депозит!!!! ТИК-ТАК, ТИК-ТАК!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Аз току що се регистрирах в сайте и ги достъпвам.
Мерси за линкаVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеЩе пуснеш ли линк кът този анализ / интересно ми е как виждат нещата за board.
Мерси предварително
Поздрави
не е чак анализ, а просто кратък поглед върху няколко интересни за тях компании!
Заповядай
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей четири дни - пак почвам да се изнервям без бфб. Някаква пристрастеност ще е!!!!
Интересен анализ на ПФБК(е малко старичък) - големи са оптимисти за БОАРД
Мерси предварително
ПоздравиVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Аз вече и на сън почнах да търгувам
Коментар
-
ей четири дни - пак почвам да се изнервям без бфб. Някаква пристрастеност ще е!!!!
Интересен анализ на ПФБК(е малко старичък) - големи са оптимисти за БОАРДLast edited by tony1975; 13.04.2015, 10:05.
Коментар
Коментар