If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пролетта малко цените се качват ,сега лятото ще почнат да падат...
понеже руснаците няма да приемат на ЕС зеленчуците и те ще ги праснат на нас....
А и идва свобона търговия на млякото...ще ни залеят...
Ох какво ще стане с нашите мандри......не ми се мисли....
боли ме фара за руския пазар или пък за нашите мандри. Да си оправят хигиенните условия че да могат да продават и в ЕС.
хармонизиран индекс на потребителските цени -1,1%
средногодишен хармонизиран индекс спрямо предходния период -1,6%
средногодишна инфлация към предходните 12 месеца -0,9%
Нищо не си е отишло
Пролетта малко цените се качват ,сега лятото ще почнат да падат...
понеже руснаците няма да приемат на ЕС зеленчуците и те ще ги праснат на нас....
А и идва свобона търговия на млякото...ще ни залеят...
Ох какво ще стане с нашите мандри......не ми се мисли....
пак бягаш след влака
цяло чудо е че досега не си си загубил парите по пазарите..
Тцъ Батя, аз се движа с реалността. Ти бягаш нейде в далечното бъдеще което още не е и проблясък в очите на настоящето
Пазарът може и да изпреварва - някъде - да кажем дори и в България. Ама никъде не изпреварва с 3-4 години Все пак за 3-4 години всичко може да се случи.
Нищо не си е отишло
пак бягаш след влака
цяло чудо е че досега не си си загубил парите по пазарите..
Индексът на потребителските цени за март 2015 г. спрямо февруари 2015 г. е 100.4%, т.е. месечната инфлация е 0.4%. Инфлацията от началото на годината (март 2015 г. спрямо декември 2014 г.) е 0.2%, а годишната инфлация за март 2015 г. спрямо март 2014 г. е 0.1% (фиг. 1, табл. 1 от приложението).
МВФ понижи своите очаквания от 2 на 1.2% заради притесненията от задържане на дефлацията
Правителството подобри очакванията си за развитието на българската икономика през 2015 г. В актуализираната средносрочна бюджетна прогноза вече е записано, че реалният растеж на брутния вътрешен продукт (БВП) през тази година ще достигне 1.4%. Бюджетът за 2015 г. бе съставен при прогноза за 0.8% растеж. Ако новата прогноза на правителството се сбъдне, номиналният размер на БВП ще надхвърли 83.5 млрд. лв., или с 1.4 млрд. лв. над нивото му през миналата година. Ревизията се случва в деня, в който Международният валутен фонд (МВФ) понижи своята прогноза за българската икономика от 2% на 1.2%. Европейската комисия и Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) прогнозират реален растеж от 0.8% на годишна база, а Световната банка – 1.1%.
МВФ са гадулки! Това не си ли го установил с годините. Винаги бягат много след събитията. Четенето на техни прогнози е като да четеш весник от миналия месец
Коментар