Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩе им скъсаме гащите от бой
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениевсъщност... печеля от гледане на монитора...
от 1.60 до 1.98 за 38 стотинки на акция, добре ми дойдоха, а ти цялото това движение ГО ИЗГЛЕДА ПЛЮЕЙКИ АКЦИЯТА.
Какво повече да говорим?!...
Стига ,знаеме се....
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеПоне човека има печалба,и има какво да прибере, а ти...? Ще разпродаде и пак ще тръгне нагоре акцията, няма все да пада, това са нормални движения, но ти ще си останеш само с празните приказки.
да бе аз си пиша да ви дразня....
това ли смяташ....
Нали знаеш ,че участвам за 10 %.....даже и в дръвца като тук....
Участвал съм в Химко и ОЦК и енергони за хазарт та няма тук да участвам при оФците ....като мерцедеси....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз не ставам....това го знам от 2009 г.... и за всичко съм ви виновен.....
Е ти ставаш...ъпърче което печели с гледане на телевизора....
Как ти се струва продадени акции при 1,98 и при 1,60.....за твойте стават дума....
Гадно ...
от 1.60 до 1.98 за 38 стотинки на акция, добре ми дойдоха, а ти цялото това движение ГО ИЗГЛЕДА ПЛЮЕЙКИ АКЦИЯТА.
Какво повече да говорим?!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз не ставам....това го знам от 2009 г.... и за всичко съм ви виновен.....
Как ти се струва продадени акции при 1,98 и при 1,60.....за твойте стават дума....
Гадно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениене забравяй, че не ставаш.. това си го писал вчера и отново не позна...
Гадно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенерви ,когато борсата пада ние сме им виновни....
нема лошо.....но това няма да им оправи баланса по сметките им в ИП....
Някой прибира печалбите в ХИМ от вчера ама няма кой да ни поверва....
Е друго си да верваш на ъпърите....
Софикс как е брато....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАма забравяш че ъпърите вдигнаха в последните минути цените ...вчера...
къде е 1,86 къде е 1,90 в края.... Зрънчо завърши като в понеделник...а ССВ е на плюс с 2%.... вече
само че продавачите са в ХИМ....нали...
Не е препоръка...
само да не стане ,играта която е в ход вече година...
Пазар при 1,5 и после продаване при 1,90....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениене забравяй, че не ставаш.. това си го писал вчера и отново не позна...
къде е 1,86 къде е 1,90 в края.... Зрънчо завърши като в понеделник...а ССВ е на плюс с 2%.... вече
само че продавачите са в ХИМ....нали...
Не е препоръка...
само да не стане ,играта която е в ход вече година...
Пазар при 1,5 и после продаване при 1,90....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ понеже няма да дочакам отговор от 4Д ,да направя прогноза ....днес ще има продажби и не за друго ами това е последния възможен ден да се освободи някой леф преди Великден....
Утре и в четвъртък ще има качване..... леко....
И то на ХИМ позициите понеже днес ще се търгуват най мног.о..
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОт моя страна проблем не виждам.Никой никога не обиждам ама не знам защо така някой младежи започват мен да обиждат.Може би е признак на недозрялост и непорастналост ама аз не им се сърдя.Просто са ми смешни.
нема лошо.....но това няма да им оправи баланса по сметките им в ИП....
Някой прибира печалбите в ХИМ от вчера ама няма кой да ни поверва....
Е друго си да верваш на ъпърите....
Софикс как е брато....
Коментар
Коментар