Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПак разлаяхте кучетата и цените тръгнаха на югоизток към Истамбул.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеВожде, едва ли ще ми повярвш, но за някои хора парите не са най-важното...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИЗобщо не пише за акции ...това е истината.Аз поне хванах дневното движение....
Монти, приятна вечер!
И да знаеш че съм ти голям фенLast edited by SOFIX; 07.04.2015, 22:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДа, има и такава поговорка: на зло куче - зъл прът. Но лошото е, че злите кучета убиват добрите и в този форум, а уж тук поне трябва да сме малко от малко по-отбрани.
С подчертаното въобще не съм съгласен! Ние, като миноритарчета постоянно плюем мажовците, но не правим нищо да се обединим. Ако не в този форум, къде е възможно такова съгласие? Ето аз например не съм ходил никога на ОСА и искам да дам пълномощно на някой да ме представлява. Какво пречи това да направят и други съфорумци и по този начин да си имаме представител? Той ще ходи на събрания, ще задава въпросите които ни интересуват, ще разпространява инфо и т.н.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСхванах Чичо, извинявам се и млъквам. Исках просто да дам конкретно предложение за представител на миноритарите на ОСА поне, но явно съм се замечтал.
Успех!
Готино е да си пише човек с подобни......
Двойно да ти се връща успеха !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеEййй, умираме да се заяждаме, да се хвалим и да философстваме във форума..........
Успех!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеС такива събеседници, такива разговори! Тук има хора, които нямат нито една акция, но пишат с цел да дразнят останалите. Какви смислени аргументи за движението на дадена акция е посочил например Монти? Абсолютно никакви. Ташунко е същата работа. Аз от много време не съм видял да се коментират отчети, показатели, новини и т.н.
И аз не пиша много за дружествата, но май е и по-добре. То си нЕма смисъл
С подчертаното въобще не съм съгласен! Ние, като миноритарчета постоянно плюем мажовците, но не правим нищо да се обединим. Ако не в този форум, къде е възможно такова съгласие? Ето аз например не съм ходил никога на ОСА и искам да дам пълномощно на някой да ме представлява. Какво пречи това да направят и други съфорумци и по този начин да си имаме представител? Той ще ходи на събрания, ще задава въпросите които ни интересуват, ще разпространява инфо и т.н.?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеEййй, умираме да се заяждаме, да се хвалим и да философстваме във форума. Аз съм що-годе новобранка, но помня времената, когато се коментираха конкретни новини, очаквания, продавачи и купувачи на конкретни компании. Това е градивно и полезно, а за мен лично всичко друго е плява и въобще спрях да го чета. Само като видя никът и знам какво съдържа поста му. Има компании, които не са коментирани с месеци и години, но за сметка на това е пълно с политика, философстване и да не се повтарям...
И аз не пиша много за дружествата, но май е и по-добре. То си нЕма смисъл
Коментар
-
Eййй, умираме да се заяждаме, да се хвалим и да философстваме във форума. Аз съм що-годе новобранка, но помня времената, когато се коментираха конкретни новини, очаквания, продавачи и купувачи на конкретни компании. Това е градивно и полезно, а за мен лично всичко друго е плява и въобще спрях да го чета. Само като видя никът и знам какво съдържа поста му. Има компании, които не са коментирани с месеци и години, но за сметка на това е пълно с политика, философстване и да не се повтарям...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНяма излизане от игнора. Бутне ли те вътре - край. Незнам колко е капацитета на игнора и дали спира да работи като се препълни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ми крещи а се хвани на бас.....
аз ти предлагам бас за 5000, че купувачите при ХИМ групата не са изчезнали..
тук залога е ясен - хващаш ли?
Коментар
Коментар