Първоначално изпратено от swot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеАма този черешар постоянно измисля простотии, иска да срути всичко , някой знае ли дали оправиха закона за земеделската земя или по скоро не, та почна по следващите , кой знае какво е измислил и за пенсионната на края на месеца , Дневник писаха че не е дал нищо от дцк на пенсионните , а на банките е дал, с с тези обвинени в надзора банковия май тепърва ще ги разнасят Какво са правили и какво не , някой преди беше казал че тоя черешар иска да друса и той наистина не се спира
иначе остават безработни?Така,че врътката ми се струва ,че ще е нагоре.
Коментар
-
Ама този черешар постоянно измисля простотии, иска да срути всичко , някой знае ли дали оправиха закона за земеделската земя или по скоро не, та почна по следващите , кой знае какво е измислил и за пенсионната на края на месеца , Дневник писаха че не е дал нищо от дцк на пенсионните , а на банките е дал, с с тези обвинени в надзора банковия май тепърва ще ги разнасят Какво са правили и какво не , някой преди беше казал че тоя черешар иска да друса и той наистина не се спира
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТо и аз вече почнах да се чудя дали е по-добре акциите да паднат или да се качват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСега според вас след промените в закона накъде ще е пазарчето ни?
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
България продължава да стои много добре на ивестиционната карта. Докато падахме стабилно валутният борд ни дърпаше надолу като воденичен камък защото нямаше как дисбалансите да се тушират до някаква степен в обезценяване на лева, но сега идва времето, когато той ще издуе платната на българската икономика. Предполагам, че скоро ще се заговори за сериозни чуждестранни инвестиции, които допълнително ще засилят мултиплицирането на паричната маса у нас.
Плитическата обстановка е стабилна.
Весели празници от мен с надеждата за една по-добра България :-)Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеИмам много работа, от две седмици съм луднал. Сигурно е в резултат от изстрелването на икономиката, което колегите предричат.
Предполагам, че ще се включвам от време на време в следващите седмици, ама аз каквото съм имал да казвам съм го казал. Биците ще се опитват да атакуват цяла година, защото не могат да проумеят как цял свят ще катери, а БФБ не. Ще купуват с надежда за милиони, която ще си остане надежда. В резултат на това меците ще спечелят мача само с няколко остри, кинжални контраатаки
Коментар
-
Идва времето и на БФБ... мултиплицирането на паричната маса ще доведе до много сериозни ръстове. Първо се изстрелват читавите компании. Около отчетите ще се видят кои са. Предполагам, че и волатилността ще ни ги покаже. По някое време ще дойде времето и на другите, но не се нагърбвам с точен тайминг.
Бъдете здрави и успех!Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеГетоф ти се появи бре
Предполагам, че ще се включвам от време на време в следващите седмици, ама аз каквото съм имал да казвам съм го казал. Биците ще се опитват да атакуват цяла година, защото не могат да проумеят как цял свят ще катери, а БФБ не. Ще купуват с надежда за милиони, която ще си остане надежда. В резултат на това меците ще спечелят мача само с няколко остри, кинжални контраатаки
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеБатя ли е правил тези номера?????
Май ще излезе вярно, че доходността му е далеч под рекламираната от него, а активите умерено високи !!!!
Той си преструктурира портфейла .
Коментар
Коментар