Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеТи кажи за петрола - защо още е под номинал...
Ама при тим позициите .......те купуващите скоро ще свършат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеСамо лека поправка по втора точка-не знам дали са зависими от субсидии ,но субсидия взема лицето което работи земята а не собственика ,при положение че др. му я работи.А иначе субсидиите им от тази година доста ще им ги ограничат !Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Някой нахрани купувача и сега Ке гледаме театро.....
Питам се дали има да купува по другите Тим позиции ,но за сега май няма....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеАма като не го харесват нашият пазар да не купуват и да не пишат да ни дразнят
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеНикои не продава ХИМ ,тез врътки ги знаем
Някой нахрани купувача и сега Ке гледаме театро.....
Питам се дали има да купува по другите Тим позиции ,но за сега май няма....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЕдно от малкото неща за което не съм съгласен с теб . Понеже Агрия все още ми е основната позиция на БФБ ще си позволя да се обадя.
1. Нищо сложно няма. 250к декара работят и 50к собствена поливна земя съчетано със зърнобазите, преработката и търговията. Може да е холдинг, но всъщност се занимава само с един бизнес. Не е като останалите холдинги - на всяко гърне мерудия...
2. Не са зависими от субсидии. От субсидии за зависими собствениците на земята която работят. Преди да има субсидии земеделците да не би да не печелеха?
3. Това за мен е единствената компания на БФБ която не е добре да дава дивиденти. Достатъчно е да погледнеш как се увеличва СК през годините.
4. Реалната им печалба всъшност е доста по-висока от счетоводната но това е дълго за обяснение...
5. Сравнението с Арчър за мен е неуместно. Едните произвеждат а другите преработват. Прасе и космос с две думи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПак разлаяхте кучетата и цените тръгнаха на югоизток към Истамбул.
Мисля че в края на сесията ще се стабилизират с дребни бройки от Тим феновете....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеколко са 10% от печалбата ти, как да знам аз?
Но ти смяташ че нямам печалба никава.....
така ще проверим......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОт когато искаш ако искаш от 2006 г....
10% на печалбата ми от Петрол.....съгласен ли си....
Плюс долния бас....
Ето, тук не ми отговаряш, как да сключа споразумение с теб????Last edited by 8ball; 07.04.2015, 17:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеВъх...
а преди да купи на 2 лева ще ти изкара ли документ... като се беше наръбал с над 5 лева и осредняваше на 3, пък тя цената взе, че стана 2... където ти се двоумеше дали да купиш...
понякога не е много здравословно да споделяш, че току виж някой паметлив ти е прочел мъките...
10% на печалбата ми от Петрол.....съгласен ли си....
Плюс долния бас....
Коментар
Коментар