If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами не знам - само се надявам!
в банките в близките 2-3години не виждам лихви по депозитите над 5%
Жилищата при намаляващо население, неплащащо и нарастващо циганско малцинство, при саниране на стари жилища едва ли ще носят голяма доходност
де да знам къде ще идат 40млрд в банките, ти какви алтернативи виждаш - злато и земя?
не съм казал приятел!
Важното е че парите в банките започват да парят . Естествено българина се насочва към най-познатия пристан за парите му, след банковия депозит. Тази или другата година фондовете като почнат да показват 12-15% доходност
Ами Тони, то от такива приятели икономиката на България е на такова дередже. Вместо да зарява парите си в недвижим имот в град, който се слави с хубави жени, но със сигурност е с намаляващо население и потенциал, то можеше да ги завърти, да инвестира, да направи някакъв бизнес. Нима забравихте какво се случва с икономика, която се крепи на строителство, недвижими имоти и еврофондове? После не се чудете защо така и защо онака. То си ни е в кръвчицата на изстрадал и еВан народ. Наистина ТИК-ТАК. Ама за тези, които познават часовника...
не съм казал приятел!
Важното е че парите в банките започват да парят . Естествено българина се насочва към най-познатия пристан за парите му, след банковия депозит. Тази или другата година фондовете като почнат да показват 12-15% доходност
Коментар