Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПродавачите са ясни ,ами купувачите какъв го дирят на пирамидата или те са едни и същи?
мъчат се да направят перпентум мобиле.....
Купуват най отдолу ,продават най отгоре......и с последните бройки свалят цената ...с много...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДо края на месеца бях предсказал на боб ..
ЗХБГ 40 ст.
ХИМ обик - 1,70
и ССВ -лефче...
За сега само при ССВ имма провал....но пък има още три дни....
Става въпрос за ХИМ обик...това е за тримата малоумника с постовете под мен.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДо края на месеца бях предсказал на боб ..
ЗХБГ 40 ст.
ХИМ обик - 1,70
и ССВ -лефче...
За сега само при ССВ имма провал....но пък има още три дни....
Става въпрос за ХИМ обик...това е за тримата малоумника с постовете под мен.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпекулата ще е основанта игра ,на БФБ поне още една година...
къде дивидент ,къде падащи ножове...
Енемонката е акция която може да се изкара някой лев ,като се купува на 36ст....
което направих...Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенашата борса плаче за волантилностг ,че даже и чистите акции имат своя ден...
Най малко ще се появи в някой момент скока на умрялата котка....Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
В момента акциуята /енемонка обик. се крепи от мажоритара/ ,енемонка прив. е на свободно падане....въпреки опита с 150 бройки за задържане на цената...
Ако устиска мажоритара.....ще устиска и прив..
Не е препоръка...
после стават двама ,трима ,тълпа и се пишат за обществено мнение....накрая правят съд и обвиняват другите че са цървули ,тъпаци и невежи...
Някой познаха ли се...
Коментар
-
Първоначално изпратено от МонтиА ти направи 18 поста с един тъп въпрос.....и понеже си нагъл и продължаваш....да показваш невежество....с надеждата да си кажа ,понеже срещу мен има дърво по умния остъпва.....
енемонката била 38 стинки...
енемонките са две - уточнявай за какво говориш, ще докараш инфаркт на някого...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ама ,ако завиваш наляво ,не питаш защо не даваш десен мигач......а да ти питаши то два пъти ме пита.....
М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА защо трябва да уточнявам ако всеки знае ,че има обикн. и прив....
Щом има две позиции с едно общо име, уточнавяш и това е, какво има да забъркваш кофи с лай.а!Last edited by stabwound; 27.04.2015, 12:57.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеТо всеки знае , че колата има ляв и десен мигач, това кара ли те, да не се чувстваш длъжен, да ги включваш по завоите??? Радвам се, че не си ми колега...
Заради такива мърляви характери стават белите...
Ама ,ако завиваш наляво ,не питаш защо не даваш десен мигач......а да ти питаши то два пъти ме пита.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА защо трябва да уточнявам ако всеки знае ,че има обикн. и прив....
Заради такива мърляви характери стават белите...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеВсъщност всеки знае, че има и привилегировани и обикновени при Хим, в случая и при Енемона, само че е добре, да уточняваш за какво говориш, щото едни лай.а големи забъркваш така... Добре, че не работиш в ядрена централа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти да не си хайрсъзов.....и той не знаеше че освен обикн. има и прив. акции....
М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар