Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
ЕУ борсите я пробиха тази меча тренд линия от върха.Тук пак изоставаме
https://tvc-invdn-com.investing.com/...61b12daf04.png
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
https://tvc-invdn-com.investing.com/...61b12daf04.png
Коментар
-
Здравейте на всички, мисля че и преди съм споменавал, че съм вън от пазара. Бих искал да споделя, че обмислям дали момента за връщане не следва да съвпадне с края на войната. Този край може и да е близо и малко по далече, тъй като поне от седмица се споменава за преговори, а от друга страна след зимата може да се окаже че войната е прекалено изтощителна за руснаците... От друга страна е вън от съмнение, че нашите компании трябва да направят рекордни печалби тази година. Импулс ще има при всички положения заради отчетите, но трябва да се проследи развитието на борбата с инфлацията. Вчера четох изказване на служител на френската централна банка, който предвиждаше 3 години за нормализиране. Това съвпада и с моите виждания. При всички положения ако това е така, то най късно до около година, според мен трябва да е дошъл момента за вход. Има и още доста неща които могат да се кажат, но не ми се пише толкова.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеХаха хем чака корекция хем 800-1000
все едното ще познаешпознаеш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеМисля, че и днес ще останем под нея
И тази тренд линия не е толкова силна,понеже е нарушена хиляда пъти/ справка ляв мигач/
Много по-силната меча тренд линия е от върха.Предполагам,че ще я скъсаме съвсем скоро,само да видим как ще реагира американския пазар след изборите .Те дават тон за песенLast edited by petrg5s; 08.11.2022, 17:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеСилна съпротива
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеохоооооо обем точно на бомбата на архитекта
късо на софикса
ЩЕ ВИ ВЪРНА НАЗАД В СПОМЕНИТЕ . МНОГО СЕ НАПЪВА ТОЗИ ПОШЪЛ ИНДЕКС НАИСТИНА . НО НАКРАЯ МУ РАЗКАЗАХ ИГРАТА . КЪДЕ СПРЯ ЛИ . АМИ ТОЧНО НА БОМБАТА
Last edited by the architect; 08.11.2022, 05:12.
- 1 like
Коментар
-
пътя е само един и той е казан от Архитекта - надолу .Last edited by the architect; 08.11.2022, 05:13.
Коментар
-
хора пазете се
Германска енергийна компания готова да инвестира над 1 млрд. евро в Северозападна БългарияLast edited by the architect; 08.11.2022, 05:13.
- 1 like
Коментар
Коментар