Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДобре де, 2007 г. са били по-скъпи, но са се пазарували. Ще се повтори ли това и ако да - кога, ако не - защо?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВсеки си носи кръста.....аз си нося моя ,че останах на борсата.....въпреки, че знаех какво ни чака.....
Ако борсата продължи в това темпо ,скоро м.мейкърите ще отпуснат края и ще се видят нелицеприятни сделки ,вижте енемонката обикн. където се бранят позицията с цената на всичко и енемона прив където не се прави това....
на всеки който му притрябват 5К ще срути борсата с проценти.....
Не е препоръка...
Нещо ме изкушават ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСкъпи са ни компаниите за това няма търговия. Никой не иска да купува на тези цени, пък продавачите явно са все дългосрочниПътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВсеки си носи кръста.....аз си нося моя ,че останах на борсата.....въпреки, че знаех какво ни чака.....
Ако борсата продължи в това темпо ,скоро м.мейкърите ще отпуснат края и ще се видят нелицеприятни сделки ,вижте енемонката обикн. където се бранят позицията с цената на всичко и енемона прив където не се прави това....
Не е препоръка...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеХората са казали: Очи гледали, очи плакали”.Къде бяха когато бяха евтини?
И сега не са скъпи някои акции, но това си е ЛИЧНО МОЕ мнение.
то от 300 до 600 си бяха 100%. Не виждам какво толкова е станало че компаниите да заслужават да струват още 100% нагоре. Но пък виждам достатъчно причини да струват 30-40% надолу
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСкъпи са ни компаниите за това няма търговия. Никой не иска да купува на тези цени, пък продавачите явно са все дългосрочниКъде бяха когато бяха евтини?
И сега не са скъпи някои акции, но това си е ЛИЧНО МОЕ мнение.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз съм си по принцип черноглед, ама такова чудо не съм допускал да стане - никакво движение.
Иначе стискам палци на хората с репата, че ако почнат да гърмят и се махнат, съвсем ще отидем в киреча. А ако това стане, никак няма да ме стопли мисълта, че някой е по-зле от мен.
Не е препоръка...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМонти, нещо нервен ми се виждаш.
Аз от 10 дни , най много да погледна борсата в края на сесията а някой дни и това не правя....
Може да е гадно за репата ,но алчността е порок и не подлежи да бъде ожалена....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМоА да ви кажа ,че такова животно като БФБ ....Нема...
Всички сме блокирани в нея ,кой с повече ,кой с по малко акции .....и нема измъкване..
да му мислят Ъпълрите с репата....там лихвата тече ,течеее...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВсички сме блокирани в нея ,кой с повече ,кой с по малко акции .....и нема измъкване..
Иначе стискам палци на хората с репата, че ако почнат да гърмят и се махнат, съвсем ще отидем в киреча. А ако това стане, никак няма да ме стопли мисълта, че някой е по-зле от мен.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМоА да ви кажа ,че такова животно като БФБ ....Нема...
Всички сме блокирани в нея ,кой с повече ,кой с по малко акции .....и нема измъкване..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОснователят на IKEA Ингвар Кампрад е в България, за да търси нови доставчици
Милиардерът води екип от мениджъри за срещи с настоящи и потенциални партньори на веригата
http://www.capital.bg/biznes/kompani..._bulgariia_za/
Коментар
�
Коментар