IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Добре де, 2007 г. са били по-скъпи, но са се пазарували. Ще се повтори ли това и ако да - кога, ако не - защо?
    Е, с този въпрос утрепа коча с мотика. БФБ е отражение на перспективите пред икономиката. За да се повтори 2007 трябва България да потегли, за да стане това трябва ЕС да потегли, а това кога и дали ще стане вече никой не знае.

Коментар

Добре де, 2007 г. са били по-скъпи, но са се пазарували. Ще се повтори ли това и ако да - кога, ако не - защо?
      Аз лятото и есента на 2007 нямам нито една покупка само продажби. Пазаруваха се от някой дето вярваха в дядо Коледа. Доста от тези вярващи отдавна не са на пазара. А тези дето са останали са тези на които срива след това не е повлиял чак толкова разрушително. Т.е. които не са набутали всичко на върха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Всеки си носи кръста.....аз си нося моя ,че останах на борсата.....въпреки, че знаех какво ни чака.....
        Ако борсата продължи в това темпо ,скоро м.мейкърите ще отпуснат края и ще се видят нелицеприятни сделки ,вижте енемонката обикн. където се бранят позицията с цената на всичко и енемона прив където не се прави това....
        на всеки който му притрябват 5К ще срути борсата с проценти.....
        Не е препоръка...
        Я кажи твоята версия за енемонките - защо прив. са "по-чисти" от обикновените
        Нещо ме изкушават ...
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Скъпи са ни компаниите за това няма търговия. Никой не иска да купува на тези цени, пък продавачите явно са все дългосрочни
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Всеки си носи кръста.....аз си нося моя ,че останах на борсата.....въпреки, че знаех какво ни чака.....
            Ако борсата продължи в това темпо ,скоро м.мейкърите ще отпуснат края и ще се видят нелицеприятни сделки ,вижте енемонката обикн. където се бранят позицията с цената на всичко и енемона прив където не се прави това....
            Не е препоръка...
            Има и къси, само чакаш маркетмейкърите да избягат и ще направиш мега пачка

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Хората са казали: Очи гледали, очи плакали”. Къде бяха когато бяха евтини? И сега не са скъпи някои акции, но това си е ЛИЧНО МОЕ мнение.
              Ми аз лично купувах като бяха евтини, продадох като станаха скъпи. то от 300 до 600 си бяха 100%. Не виждам какво толкова е станало че компаниите да заслужават да струват още 100% нагоре. Но пък виждам достатъчно причини да струват 30-40% надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Скъпи са ни компаниите за това няма търговия. Никой не иска да купува на тези цени, пък продавачите явно са все дългосрочни
                Хората са казали: Очи гледали, очи плакали”. Къде бяха когато бяха евтини? И сега не са скъпи някои акции, но това си е ЛИЧНО МОЕ мнение.

Коментар

Аз съм си по принцип черноглед, ама такова чудо не съм допускал да стане - никакво движение.
                  Иначе стискам палци на хората с репата, че ако почнат да гърмят и се махнат, съвсем ще отидем в киреча. А ако това стане, никак няма да ме стопли мисълта, че някой е по-зле от мен.
                  Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Монти, нещо нервен ми се виждаш.
                    така ли изглежда....
                    Аз от 10 дни , най много да погледна борсата в края на сесията а някой дни и това не правя....
                    Може да е гадно за репата ,но алчността е порок и не подлежи да бъде ожалена....

Коментар

• Скъпи са ни компаниите за това няма търговия. Никой не иска да купува на тези цени, пък продавачите явно са все дългосрочни

Коментар

МоА да ви кажа ,че такова животно като БФБ ....Нема...
                        Всички сме блокирани в нея ,кой с повече ,кой с по малко акции .....и нема измъкване..
                        да му мислят Ъпълрите с репата....там лихвата тече ,течеее...
                        Монти, нещо нервен ми се виждаш.

Коментар

Всички сме блокирани в нея ,кой с повече ,кой с по малко акции .....и нема измъкване..
                          Аз съм си по принцип черноглед, ама такова чудо не съм допускал да стане - никакво движение.
                          Иначе стискам палци на хората с репата, че ако почнат да гърмят и се махнат, съвсем ще отидем в киреча. А ако това стане, никак няма да ме стопли мисълта, че някой е по-зле от мен.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Явно и днес ще е скука .... затвярам сергията и ви напускам ....
                            Life won't wait for you.

Коментар

МоА да ви кажа ,че такова животно като БФБ ....Нема...
                              Типично българска черта не е важно как съм аз - важно е на съседа да е зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Основателят на IKEA Ингвар Кампрад е в България, за да търси нови доставчици

Милиардерът води екип от мениджъри за срещи с настоящи и потенциални партньори на веригата
                                http://www.capital.bg/biznes/kompani..._bulgariia_za/
                                Горките доставчици. Да се запитат защо търсят на умряло в България и защо сега...

Коментар

X