If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кво сте се нахвърлили с тези басове бре
Ок, няма проблем да съм депозитар, както се разберете - не искам комисиона, знаем се виртуално все пак, приятели сме - няма нужда.
Разберете се каквото искате и ако трябва нещо от моя страна - на линия съм
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Кире, с парите се купуват акции днес, а от началото на месеца са почти 1000бр. - тк.,
че адвоката ме знае и има от мен каквото трябва и телефона също,-
Двата залога ги имаш!
Ама ти на тези пари ли чакаш да купуваш акции..Моля Груйчето да отговори..Този вариянт е еднакъв за всички и гарантиран..Аз още утре мога да ги преведа..
Превеждаме парите и чакаме 23,12,2023г..Груйче моля те потвърди..
Съгласни ли сте победителя да остави на арбитъра 100 лева за уиски за коледа..
Кире, с парите се купуват акции днес, а от началото на месеца са почти 1000бр. - тк.,
че адвоката ме знае и има от мен каквото трябва и телефона също,-
Двата залога ги имаш!
Момчета, Без телефони няма басове..Ние сме мъже и сумата не е малка..Да не вземе някой да се крие и да сменя никове.. Даже , ако искате да ги депозираме при адвоката Груйчо..
Груйче, съгласен ли си..Ти нали си по басовете..Моля те приеми..
Груеца може да потвърди и гарант да стане - никакъв проблем-и сметката ми има!
пп.- не, не съм по басовете, но ти ме правокира с тези 17,70 за алтерко,- при обявени резултати!
За това и те подсигурявам -вервай ми!
Момчета, Без телефони няма басове..Ние сме мъже и сумата не е малка..Да не вземе някой да се крие и да сменя никове.. Даже , ако искате да ги депозираме при адвоката Груйчо..
Груйче, съгласен ли си..Ти нали си по басовете..Моля те приеми..
За Алтерко вече съм хванал бас.
За БФБ на 23,12.2023г. ако е над 9 лева -ти печелиш..Ако е под 9 лева печеля аз..
Това до не го разбирам -говорим за датата 23,12,2023г.- за 1000 лева
Изпрати си телефона и аз ще изпратя моя- да имаме връзка за баса..
С тебе може да е за твоите акции на БФБ..Ако са над 9 лева за 23,12,2023г. печелиш..На каква сума..
По 1 000.00лв. и за за двете ,=2000лв.- те това е работа, че нещо ми доскуча!
Имаш цитата тук,- от мен е вързано;
1, БФБ над 9,00лв./1акц. до 23,12,2023г.
2,Алтерко над 18,50/1акц. до 23,12,2023г.
Коментар