IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Дръж се здраво за сапа на червенокожия и не го мисли.Да му мислят тия дето няма какво да вкарват на БФБ.
    Ти май не се усещаш как ставаш за смях на целия форум

Таше, номерът е да изкарваш а не да вкарваш, ама на теб ти е трудно да го разбереш.

Коментар

• за Гърция още малко инфо:

http://graphics.wsj.com/greece-debt-timeline/

Този линк съдържа доста инфо общо взето разсрочат ли дълговете до края на годината , спекулата за излизане от еврото ще намалее следващите години

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        Абе тия американци са големи професионалисти . Колко пъти само грешни прогнози и пак продължават да са професионалисти . Уж софка щеше да пада на 450 тя дигна на 520 . Уж това уж онова . Ами такъв е американският народ . Само нафукани пешлимаци
        Като гледам на Софката не и останало много до 450.Аз и на 620 ви искам ама не ставате.Много сте какави за да я вдигнете до там.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
          Чета пернатия сиукс от доста време, той постоянно вкарва нови и нови с пот изкарани долари на бфб и чака само падане,...като на татко му ......скалпа ми се види
          Дръж се здраво за сапа на червенокожия и не го мисли.Да му мислят тия дето няма какво да вкарват на БФБ.

Коментар

• Макро данните и отчетите в България са силни а тук мечета корекцийка искат При няколко позиции има място за малки спадове но като цяло за мен пазара си остава доста подценен

За Гърция много се съмнявам точно пък сега да стане нещо Текущите задължения са платими освен ако самите Гърци не искат да ги платят което не ми се вярва

ето една по стара статия
            http://www.ft.com/cms/s/0/6e5532c0-a...#axzz3Zqihj5nA

А дори и да има фалит в бъдеще не виждам чак кой знае какъв ефект върху нашата икономика. Банките им нямат позиции в Гърция и дори могат бързо да се погълнат от големите Български банки на пазара с евентуална подкрепа на държавата.

Не е препоръка!

Коментар

• Абе тия американци са големи професионалисти . Колко пъти само грешни прогнози и пак продължават да са професионалисти . Уж софка щеше да пада на 450 тя дигна на 520 . Уж това уж онова . Ами такъв е американският народ . Само нафукани пешлимаци
              Last edited by the architect; 11.05.2015, 20:10.

Коментар

• Чета пернатия сиукс от доста време, той постоянно вкарва нови и нови с пот изкарани долари на бфб и чака само падане,...като на татко му ......скалпа ми се види

Коментар

• Ей МУНТИ та ти немаш нищо бе пичо, жена ти е взела всичко кво се репчиш като говедо , щел да вкара пари, че това да не е малка ракия яа

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Само да не станат на саздърма....
                    Аз нов кеш ще вкарам в тази борса само след парламентарни избори и след като се реши проблема с гърция и украйна .....сега е загуба на време и пари по всички позиции.... но пък има шоу и сълзи....
                    Оффф мани някой младежи много ще реват.Нали помниш кам ме убеждаваха миналата година лятото какъв апокалиптик съм.Хихи сега аз ще чакам ценичките още по надолу ако може а някой само ще гледкат и ще плачкат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                      Ще им окастрят рогата дето и без това ги нямат.Млади теленца са още .
                      Само да не станат на саздърма....
                      Аз нов кеш ще вкарам в тази борса само след парламентарни избори и след като се реши проблема с гърция и украйна .....сега е загуба на време и пари по всички позиции.... но пък има шоу и сълзи....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Утре ако не излезат ПФ или ДФ ще има клане на биковете по всички позиции.....
                        Ще им окастрят рогата дето и без това ги нямат.Млади теленца са още .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Абе кво ревете все едно свършва света! Я се отпуснете малко и си отворете една бира
                          Света не свършва ,но най лошото е варенето на бавен огън на жаба.....
                          А нас ни варят вече година и няма край на тунела.....

Коментар

• Предлагам на всички, които ги е страх и не могат да вземат решение къде да влезнат да им купя земеделска земя където им трябва и да си решат проблема с ликвидността и доходността на годишна база, чакам Ви на ЛС

Коментар

• Абе кво ревете все едно свършва света! Я се отпуснете малко и си отворете една бира

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                                Е , щом ги влече ...
                                дано нещо го завлече оня на Дондуков.....

Коментар

Working...
                                X