IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Има всъщност и трети сценарии. Гърция фалира - налагат капиталов контрол - Сириза веднага подава оставка, разпускат парламента и свикват нови бързи избори. Новите управляващи се съгласяват с всичко от ЕС и веднага получават парите. Ако това стане достатъчно бързо може да не излезат от еврозоната.

Но ми се струва че най-вероятния сценарии - водещ сериозно пред всички останали е приемане на драхмата през лятото.
    За мен това е изключено, поне в този времеви хоризонт, но това няма значение. Кажи в такъв случай какво да правим инвестициите си? Нали не вярваш, че ако се сбъдне сценарият ти, САЩ и въобще всички борси ще останат на сегашните си нива? Какво предлагаш - всичко в злато ли, какво?
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      Както и да го мислиш много скоро ще стане ясно че ще има договорка Малко отстъпки от тук от там и готово То и без това в момента е яко печатане по целият свят
      Може и да има - ако Сириза се навие - което не изглежда вероятно. От ЕС няма да има никакви компромиси със сигурност.

Играта е
      или Гърция се съгласява с всичко или духа супата.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Стига вече, че от твоите постове ми става лошо. Напиши поне един път нещо позитивно!

Нещо позитивно
        Ако Гърция фалира ще има евтини акции

Коментар

Има всъщност и трети сценарии. Гърция фалира - налагат капиталов контрол - Сириза веднага подава оставка, разпускат парламента и свикват нови бързи избори. Новите управляващи се съгласяват с всичко от ЕС и веднага получават парите. Ако това стане достатъчно бързо може да не излезат от еврозоната.

Но ми се струва че най-вероятния сценарии - водещ сериозно пред всички останали е приемане на драхмата през лятото.
          Както и да го мислиш много скоро ще стане ясно че ще има договорка Малко отстъпки от тук от там и готово То и без това в момента е яко печатане по целият свят

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Утре някой ще ходи ли? Инвестиции трябва да е нашия панел

12 МАЙ
            (ВТОРНИК)

9:00 - 9:30 Регистрация
            9:30 - 11:30 Панел I: Капиталови пазари
            11:30 - 11:45 Кафе пауза
            11:45 – 13:15 Панел II: Банки
            13:15 – 14:45 Панел III: Инвестиции
            http://profit.bg/forum/
            Аз няма да ходя, защото съм много добър в инвестициите

Коментар

Барай си сапа и да не ти пука
              така те искам. Да не се тревожиш за мен.Аз моята игра си я играя.Гледай ти твоята да докаташ до някъде.

Коментар

• Утре някой ще ходи ли? Инвестиции трябва да е нашия панел

12 МАЙ
                (ВТОРНИК)

9:00 - 9:30 Регистрация
                9:30 - 11:30 Панел I: Капиталови пазари
                11:30 - 11:45 Кафе пауза
                11:45 – 13:15 Панел II: Банки
                13:15 – 14:45 Панел III: Инвестиции
                http://profit.bg/forum/

Коментар

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Не мисля че е така.По скоро ти си смешен защото за да изкараш първо трябва да вкараш пари.Въпроса е дали въобще имаш и ако имаш колко са?
                    Барай си сапа и да не ти пука

Коментар

• Има всъщност и трети сценарии. Гърция фалира - налагат капиталов контрол - Сириза веднага подава оставка, разпускат парламента и свикват нови бързи избори. Новите управляващи се съгласяват с всичко от ЕС и веднага получават парите. Ако това стане достатъчно бързо може да не излезат от еврозоната.

Коментар

Ти май не се усещаш как ставаш за смях на целия форум

Таше, номерът е да изкарваш а не да вкарваш, ама на теб ти е трудно да го разбереш.
                        Не мисля че е така.По скоро ти си смешен защото за да изкараш първо трябва да вкараш пари.Въпроса е дали въобще имаш и ако имаш колко са?

Коментар

• абе тигри!!!
                          какво сте направили днес бе?? Ей един ден бате Ви Тони да е командировка на София(да ида да нагледам бизнеса) и борсата е лешшшш!!! Я се стягате, че лихвите по заемите падат и ще влизам мощно

Коментар

• Испанските избори са декември тази година. Подемос - испанската Сириза са в момента на трето място но с много малка разлика от първия и втория. Никой няма да се навие на никакви компромиси с Гърция до тези избори, тъй като това ще означава че и Подемос може да спечели. а Испания е важна страна за разлика от гърция.

Така ако Сириза не клекне Гърция ще фалира. Т.е. ако Сириза не признае старите договорки. Но ако ги признае то тя става безсмислена партия. А и между 20 и 30% от собствените и депутати всъщност искат Гърция да излезе от еврозоната.

По този начин има два вероятни сценария - най-вероятния е фалит на Гърция до края на юни. Втория по вероятност е разцепване на Сириза и приемане на старите условия. Втроия е доста по-слабо вероятен към момента.

При фалит на Гърция най-вероятно първо ще наложат капиталов контрол. Като в Кипър. Ще се надяват така да успокоят пожара. Няма да стане. След това е въпрос на седмици, а може би и на дни гръцките банки да бъдат национализирани и Гърция да се върне към драхмата.

Искам да кажа че ако сте си планирали почивка в Гърция през август, най-вероятно ще плащате там с драхми.

Коментар

Тя спекулата ще изчезне напълно следващите години - Гърция може да фалира утре, в четвъртък но най-вероятно до края на юни.
                              Стига вече, че от твоите постове ми става лошо. Напиши поне един път нещо позитивно!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                                за Гърция още малко инфо:

http://graphics.wsj.com/greece-debt-timeline/

Този линк съдържа доста инфо общо взето разсрочат ли дълговете до края на годината , спекулата за излизане от еврото ще намалее следващите години
                                Тя спекулата ще изчезне напълно следващите години - Гърция може да фалира утре, в четвъртък но най-вероятно до края на юни.

Коментар

Working...
                                X