IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
    Ще го запомниш ли !?
    Кое

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Блажени са вярващите защото тяхно е царството небесно Ако съм объркал цитата да ме прощавате, аз съм атеист
      Ще го запомниш ли !?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Извинителна бележка ще ми дадеш ли? Ако не дам на шефа смислено обяснение за отсъствието ми от работа ще ме прати да чета лекции на безработните
        Когато колата претърпи катастрофично събитие, възможните опции за развитие на ситуацията започват да клонят към безкрайност

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение

Що бе, елате. Аз съм лекторът
          Автографи ще раздаваш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
            Най - вероятния сценарии е нищичко от това което си написал да не се случи !
            Блажени са вярващите защото тяхно е царството небесно Ако съм объркал цитата да ме прощавате, аз съм атеист

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/articl...unding-at-risk

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение

Извинителна бележка ще ми дадеш ли? Ако не дам на шефа смислено обяснение за отсъствието ми от работа ще ме прати да чета лекции на безработните

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Има всъщност и трети сценарии. Гърция фалира - налагат капиталов контрол - Сириза веднага подава оставка, разпускат парламента и свикват нови бързи избори. Новите управляващи се съгласяват с всичко от ЕС и веднага получават парите. Ако това стане достатъчно бързо може да не излезат от еврозоната.

Но ми се струва че най-вероятния сценарии - водещ сериозно пред всички останали е приемане на драхмата през лятото.
                  Най - вероятния сценарии е нищичко от това което си написал да не се случи !

Коментар

Аз няма да ходя, защото съм много добър в инвестициите

Коментар

С това срути мечтите на Равновесие
                      той ще намери друга химера в която да вярва

Коментар

Чекай, чекай малко - те за вноските през май имат кинти. Ако фалира тази седмица ще е въпрос на случайност. Виж за вноските през юни вече нямат кинти.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                          http://www.investor.bg/centralna-i-i...ym-mvf-194493/

поредна първа крачка към разрешване на проблема....
                          абе няма как да не се договорят в днешният свят на ниски лихви проблемите могат да се отлагат дългосрочно

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            http://www.investor.bg/centralna-i-i...ym-mvf-194493/

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              За мен това е изключено, поне в този времеви хоризонт, но това няма значение. Кажи в такъв случай какво да правим инвестициите си? Нали не вярваш, че ако се сбъдне сценарият ти, САЩ и въобще всички борси ще останат на сегашните си нива? Какво предлагаш - всичко в злато ли, какво?
                              Нищо не предлагам - всеки си знае най-добре възприемането на риск и хоризонта на инвестиране. Аз лично просто съм си наслагал стопове за къси продажби и съм си взел някои пут опции.

Коментар

• http://www.investor.bg/centralna-i-i...ym-mvf-194493/

Коментар

Working...
                                X