Никой не ми отговори, как ДФ или ПФ са направили цесии за деопзитите си в КТБ. Все по ясно става, че те най-вероятно ще изгорят с тези пари, както в момента горят с многомилионните си инвестиции в Енемонка да кажем.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение„Въпросът за наличните средства е изключително спешен. Имаме за около две седмици“, посочи Варуфакис. Той подчерта, че в понеделник еврогрупата „не е счела за необходимо“ да спомене този проблем.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение„Въпросът за наличните средства е изключително спешен. Имаме за около две седмици“, посочи Варуфакис. Той подчерта, че в понеделник еврогрупата „не е счела за необходимо“ да спомене този проблем.
Обаче, Европа не работи така. Мача има ли край вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеза двестата ти лева ли квича 5 страници тук.. аре лека...
При тях от три една губя.....
Коментар
-
Уха вие сте се развихрилиДобро утро на всички. И аз не вярвам в ГРекзит. Не мисля и че ще има нещо и с гръцките банки у нас, освен ако медиите не направят истерия. Т.е. ако държавата позволи. Нали цял закон приеха за тая работа покрай КТБ и ПИБ.
гетоф, мен също ми се ходи на семинара ама и на мен ми трябва извинителна бележка. Та да попитам ако има някакво повторение в не работен ден или резюме тук
siko13, този спор съм го пропуснал. Странно звучи, да не би акциза да е на процент от цената или що?
Също така се чудя защо платената вноска на гърция не се отрази на цената на еврото, някой има ли обяснение.Last edited by pepe1234; 12.05.2015, 10:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко за теб 200 лв са пари ,за мен спекула толкова са енемонките ......останали...на средна 30 ст.....
това ли е следващата трибуквена подводница.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеОб или прив?
Продадох ги преди месец и си купих ПИБ. Как е Петрола, Енемонките?
Оппаа, об или прив Енемонки? Няма значение..на средна 30 ст.....
това ли е следващата трибуквена подводница.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМоже да не разбирам маркета и затова не съм активен вече една година ,ама разбирам кои са хим обикн. и хим прив.......
Я кажи как се набълбука с химчета.....пак....точно когато тръгнаха да падат...
Продадох ги преди месец и си купих ПИБ. Как е Петрола, Енемонките?
Оппаа, об или прив Енемонки? Няма значение..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеоф, ай стига с тия разбирателщини, представа си нямаш, но даваш разбор..Може да не разбирам маркета и затова не съм активен вече една година ,ама разбирам кои са хим обикн. и хим прив.......
Я кажи как се набълбука с химчета.....пак....точно когато тръгнаха да падат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми много слабо....
Тим си крепят техните, алианц свойте но със дребни бройки....бъдеще свойте...
м.мейкърите се борят с маркета ...
Коментар
-
Голям спор имаше, дали държавата печели или губи от евтините цени на петрола.
"Държавният бюджет е загубил 139.2 млн. лв. за три месеца заради поевтиняването на петрола, това сочи анализ на финансовото министерство за събираемостта на приходите, с който "Капитал" разполага, показва, че това е прекият брутен негативен фискален ефект. "
Коментар
Коментар