Преци, благодаря, напълно съм съгласен с теб. Кеша е нагласен в по-ниско ликвидни активи и от дистанцията на времето не мога да се оплача. Настоящата криза на папирите и инфлацията е избегната. Просто към момента считам, че папирите на БФБ въпреки очакваното по-добро предстявяне от oнези навън вече не представляват алтернатива за мен именно поради приключване на курса за борба с корупцията и кражбите. т. е. очакваните добри резултати ще са едно много кратковременно явление.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ей това е истината!
Агрия се вдигна, но печалбата й още повече. И пак е на Р/Е 4. Как да пада!? Напротив, ще гони нов дабъл в рамките на година!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКолеги, аз ще пасувам и тази есен за БФБ. Успех на всички.
Както казва Костолани - печалбите са награда за претърпени страдания
Ние много пострадахме през кризата причинена от дериватите на щатските банки през 2007. Докато Дау тогава слезе само 50% за кратко, ние се изсулихме към 90%. После Дау тръгна нагоре от минимума 7000 (през 2009), та до преди половин година нон стоп нагоре и нагоре - максът стигна 37000.
А ние от 2007 до 2017 повторихме Дау от 1929таНе беше приятно. Но го преживяхме и за разлика от Дау правихме няколко пъти през целия период корекции, та с една дума не "смеем да се набалончим" така както бяхме през 2007, но пък фундамента си расте и расте. В щатите има тех.компании, които допреди половин година са били оценявани на по 50 пъти приходите че и повече
))) Е сега коригират. Разширените баланси на феда в предишните кризи отидоха в акции, обратни изкупувания, койни, ресурси... виждаме резултата. Сега следва обратния процес там...
- 8 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Докато правят рекордни печалби българските фирми
Агрия се вдигна, но печалбата й още повече. И пак е на Р/Е 4. Как да пада!? Напротив, ще гони нов дабъл в рамките на година!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДо кога мислим да я караме така - навън да падат с по 2-3%, а ние на +Все пак акциите се купуват с пари, а не с дъбова шума
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДо кога мислим да я караме така - навън да падат с по 2-3%, а ние на +
Докато "изнеслите"се навън от БФБ не си приберът профита от късите си позиции ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДо кога мислим да я караме така - навън да падат с по 2-3%, а ние на +
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеконан,
казал съм какъв позитивен сценарий очаквам и с какво го свързвам, очевидно той не се случва, респективно нямам вече позитивната нагласа за БФБ.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКолеги, аз ще пасувам и тази есен за БФБ. Успех на всички.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
И двете дядо попе. Един приятел вчера влезе за първи път на борсата. С 300лв. Нищо не е, обаче има намерение всеки месец да си внася по 100лв, което е похвално за млад човек. Показва израстване на съзнанието над дюшека, банката и крипто лотарията. Накълвах му от агрия и неохим, няма как с тази малка сума, по нататък ще чакам да се събират поне по 500-600лв и тогава да купуваме. Различни хора- различни възможностиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар