IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Така мисля ,като гледам личната ми кореспонденция днес....
    да продадат на всяка цена е нагласата на повечето..... или да продадат нещо със малка загуба и да купят нещо много ефтино....за момента ...абе лошо... става ефекта на домино...
    Успех и дано се лъжа!
    Е , щом ги влече ...

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
      Що !?
      Така мисля ,като гледам личната ми кореспонденция днес....
      да продадат на всяка цена е нагласата на повечето..... или да продадат нещо със малка загуба и да купят нещо много ефтино....за момента ...абе лошо... става ефекта на домино...
      Успех и дано се лъжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Че те не излизат ли те последните дни?
        Ами много слабо....
        Тим си крепят техните, алианц свойте но със дребни бройки....бъдеще свойте...
        м.мейкърите се борят с маркета ...

Коментар

Утре ако не излезат ПФ или ДФ ще има клане на биковете по всички позиции.....
          Що !?

Коментар

Че те не излизат ли те последните дни?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Свърши оптимизма !!

Коментар

• Много съм доволен от днешната сесия.

Коментар

• Свърши оптимизма !!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                    според мен този американски агент днес натисна софка
                    Монти Таше Пипи как мислите

Ханке: Влизането в еврозоната ще е катастрофа за България
                    Иска да каже че ще е катастрофа за Еврозоната - ние сме си катастрофирали вече

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
                      Според мен, основните страхове идват от преговорите за гръцкия дълг.

Morgan Stanley: България би загубила най-много в случай на срив на гръцката икономика
                      11 Май 2015 | 17:02 | Агенция "Фокус"
                      Morgan Stanley: България би загубила най-много в случай на срив на гръцката икономикаСнимка: АФП
                      Вашингтон. България би загубила повече от своите съседки Румъния и Сърбия в случай на потенциален срив на гръцката икономика, се казва в доклад на Morgan Stanley, цитиран от Bloomberg.
                      „Гръцките банки имат голям дял от банковите сектори в България, Румъния и Сърбия, а най-голям дял от вземанията имат в България“, се казва в доклада. „Макар директното икономическо влияние от евентуално излизане на Гърция от еврозоната да изглежда поносимо, според нас банките са най-сериозният потенциален канал за разпространение на кризата“, се добавя в доклада. Според авторите, 14% от дейността на гръцките банки е на пазарите в Югоизточна Европа. Те притежават пазарен дял от 25% и техните операции са финансирани с депозити от около 15 млрд. евро.

Утре продължаваме ..... който как го вижда....едните надолу ,другите нагоре...
                      Ситуацията е за надолУ ,но пък могже да излезнат големите батковци ....

Коментар

• Според мен, основните страхове идват от преговорите за гръцкия дълг.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                          Нали си знаете - посоката е северозапад !

Коментар

• и може ли този тъп хамбургер да ме обижда така . ще го направя на ка........

Стив Ханке: Българите са финансово неграмотни

Коментар

• според мен този американски агент днес натисна софка
                              Монти Таше Пипи как мислите

Ханке: Влизането в еврозоната ще е катастрофа за България

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Щоо ..?
                                Да не ти изчерпа оптимизЪма.....
                                нЕ, ИМАМ СИ още никове и IPта...

заради този модератор-генератор на никове...

за нищо ги няма..

Иначе, акции не съм продавал от месец.

Коментар

Working...
                                X