IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ок хайде намери друг отрасъл с профит маржин от 30%, който прави между 15 и 30% ръст на приходите и на продажбите - вече почти пет години под ред с огромен шанс да продължи и следващите 15-20 години - защото всъщност в момента почват да дават плод проучвания след откритието на човешкия геном.

Та 30% профит маржин, 15% растеж и форуърд ПЕ под 20. Ако намериш друг подобен отрасъл ще съм ти много благодарен

Подобни коефициенти има само Фейсбук - ама той се търгува двойно че и тройно по-скъпо. Епъл се търгува и по-евтино, ама там шанса за продължаващ висок растеж на 700 милиардна компания клони към нула.
    Преди 5 $ се разделих с моите ябълки

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
      Затова го казваш - защото не се замисляш .
      Ок хайде намери друг отрасъл с профит маржин от 30%, който прави между 15 и 30% ръст на приходите и на продажбите - вече почти пет години под ред с огромен шанс да продължи и следващите 15-20 години - защото всъщност в момента почват да дават плод проучвания след откритието на човешкия геном.

Та 30% профит маржин, 15% растеж и форуърд ПЕ под 20. Ако намериш друг подобен отрасъл ще съм ти много благодарен

Подобни коефициенти има само Фейсбук - ама той се търгува двойно че и тройно по-скъпо. Епъл се търгува и по-евтино, ама там шанса за продължаващ висок растеж на 700 милиардна компания клони към нула.

Коментар

Там бъркаш брутално. Дори без да се замислям ти го казвам.
        Затова го казваш - защото не се замисляш .

Коментар

Скоро ще разберем .

За биотеките нали ме разбра !?
          Там бъркаш брутално. Дори без да се замислям ти го казвам.

Коментар

Добре. В два от възможните и според мен сценарии също няма.

Ок за лесно сравнение аз пък казвам че ще има
            Скоро ще разберем .

За биотеките нали ме разбра !?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Равния, фен съм ти, но тук бъркаш. Ето конкретно - ти каза, че през Август за Гърция ще трябват драхми, а аз казвам, че ще пазарувам Август месец в Гърция с официалната им валута - Евро. Става ли така? Не говорим да са в процедури и т.н.
              Ок, всичко е възможно

Коментар

Която ти използваш. Кажи нещо конкретно и ще може да се сравни след това какво се е получило.
                Равния, фен съм ти, но тук бъркаш. Ето конкретно - ти каза, че през Август за Гърция ще трябват драхми, а аз казвам, че ще пазарувам Август месец в Гърция с официалната им валута - Евро. Става ли така? Не говорим да са в процедури и т.н.
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Казах че няма да има Грексит .
                  Добре. В два от възможните и според мен сценарии също няма.

Ок за лесно сравнение аз пък казвам че ще има

Коментар

Която ти използваш. Кажи нещо конкретно и ще може да се сравни след това какво се е получило.
                    Казах че няма да има Грексит .

Коментар

Това е дървена философия .

Коментар

Няма как да е вярво след като е тотално неопределено. В твоето твърдение например се включва и метеорит да удари земята.
                        Това е дървена философия .

Коментар

Безполезно но вярно !

Забрави за ГРЕКСИТа
                          Няма как да е вярво след като е тотално неопределено. В твоето твърдение например се включва и метеорит да удари земята.

Коментар

Това са вероятности. А тъй като не бих могъл да дам вероятности на различните вероятности очевидно няма как да се получи прогноза.

От тази гледна точка твоето твърдение че няма де се случи нищо от това което съм написал е доста по-вероятно да е вярно, тъй като включва всичко останало.

но същевременно е напълно безполезно.
                            Безполезно но вярно !

Забрави за ГРЕКСИТа

Коментар

Грешната си прогноза
                              Това са вероятности. А тъй като не бих могъл да дам вероятности на различните вероятности очевидно няма как да се получи прогноза.

От тази гледна точка твоето твърдение че няма де се случи нищо от това което съм написал е доста по-вероятно да е вярно, тъй като включва всичко останало.

но същевременно е напълно безполезно.

Коментар

Кое
                                Грешната си прогноза

Коментар

Working...
                                X