Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Забраняват се телефонни обаждания между 20 ч вечерта и 7 ч сутринта, както и в почивни дни.
Какви са другите предвидени промени - вижте тук:
bntnews.bg
Нов закон слага край на тормоза върху длъжници от колекторски фирми - По света и у нас - БНТ Новини
Забранява се тормозът върху длъжниците и прехвърлянето на дъ
Коментар
-
Реформи вече текат в доста сфери.. който иска ги вижда. Ето и личен пример: Моята мацка лятото беше на стаж в БАБХ. И директора и всички инспектори там я надъхваха "Като се дипломираш Декември, идвай при нас на работа, търсим хора". Сега обаче познайте какво й казаха: Сори, не само че не търсим вече, ами и почнаха съкращения
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Нека да им дадем малко време все пак ! От социалното държавата много трудно може да избяга заради миналото ! Но и ако ще се правят реформи е хубаво да са още в началото на мандата !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Бе кой ти говори за БХ и оня черешар. Въпросът е, че новите са комунисти, а очаквахме да са други. Поне аз
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Щото пък по времето на Тиквата и Черешара направо бяхме цъфнали та вързали !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеС Кирчо и Кокорчо начело, мисля, че има големи вероятности за още по-големи промоции. Хеле пък като гледам настоящия проектобюджет, който е изключително комунистически - от всеки според възможностите, на всекиго според потребностите. 7 милиарда нов заем и 6 милиарда дефицит, за д аима за лъгалите системата пенсионери, осигурявали се на минимума, и за тъмнозелените майки за майчинство за втората година. Мда, великани - сега Киро да дойде и да ме оплюе
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Киро и Кирчо различни ли са ?Киро е пич, и ще ти даде лайк
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеС Кирчо и Кокорчо начело, мисля, че има големи вероятности за още по-големи промоции. Хеле пък като гледам настоящия проектобюджет, който е изключително комунистически - от всеки според възможностите, на всекиго според потребностите. 7 милиарда нов заем и 6 милиарда дефицит, за д аима за лъгалите системата пенсионери, осигурявали се на минимума, и за тъмнозелените майки за майчинство за втората година. Мда, великани - сега Киро да дойде и да ме оплюе
- 1 like
Коментар
-
С Кирчо и Кокорчо начело, мисля, че има големи вероятности за още по-големи промоции. Хеле пък като гледам настоящия проектобюджет, който е изключително комунистически - от всеки според възможностите, на всекиго според потребностите. 7 милиарда нов заем и 6 милиарда дефицит, за д аима за лъгалите системата пенсионери, осигурявали се на минимума, и за тъмнозелените майки за майчинство за втората година. Мда, великани - сега Киро да дойде и да ме оплюеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар