пич ...... тия койни ли са световната икономиа та си заревал като .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Ама аз на това се надявам - да ми занулят портфейла
... В очакване на камъните падат, кой ще лови падащи ножове?
В скоро време ще има нужда, да слагаме каските
Това само от началото на годината ....Last edited by Marie-Sophie Germain; 22.01.2022, 09:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
фНимавай какво си пожелаваш.
ще видиш каква перфектна буря си пожелаваш като ти се изпари порфейла
Ама аз на това се надявам - да ми занулят портфейлаLast edited by 15%; 22.01.2022, 03:08.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеОнзи лилиПУТ явно иска де си играе и нещата загрубяват. Крие децата си, мрази пазарната икономика! Инфлацията е шокираща и се приемат мерки от мразените, но умни хора /ФЕД, ЕЦБ..../! Перфектната буря се очертава, така ми се иска, не че съм я предвидил!
ще видиш каква перфектна буря си пожелаваш като ти се изпари порфейла
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНаздраве, колеги!
Пожелавам си и следващата седмица мечката да е с нас
- 2 Харесвания
Коментар
-
Онзи лилиПУТ явно иска де си играе и нещата загрубяват. Крие децата си, мрази пазарната икономика! Инфлацията е шокираща и се приемат мерки от мразените, но умни хора /ФЕД, ЕЦБ..../! Перфектната буря се очертава, така ми се иска, не че съм я предвидил!Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБез думи
Мисля, че по темата има какво да се разсъждава. Пък и трябва, защото става въпрос за 20 млрд. лв.
Преди 2 години си бях направил труда да проверя част от взаимните/договорните фондове, в които бяха инвестирали някои от пенсионен фонд с българска собственост. Естествено, активите на тези взаимни фондове не бяха публични. Но пък забелазах, че един пенсионен фонд беше инвестирал в 5 различни взаимни, всичките регистрирани на един адрес, близо до Летище София
Ясно е как се инвестират парите ни за втора пенсия.
Второ, колкото и да искат да ни убедят, че борсата ни се раздвижва, единственото по-ново дружество в списъка е Градус (и там вече знаем какви са били мотивите им да излязат на борсата). Изглежда, че фондовете не искат или не могат да инвестират в новата вълна публични дружества. Което ме навява на мисълта, че сами един други си продаваме акции и се надиграваме.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНаздраве, колеги!
Пожелавам си и следващата седмица мечката да е с нас
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Еха... тъкмо да се понасъбере още 2 дни песимизъм. Няма да им се размине
И аз мисля, че ще потънат, но .... това е само предположение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Утре е събота.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Не съм продавал нищо. Просто имам кеш и искам да си купя нещо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеУтре Дронът яко ще катастрофира, може би ще бие по спад всичко което сме виждали до момента с едни 30% надолу
- 1 like
Коментар
Коментар